Hoe ontvang ik informatie over mijn verzekering(en) van Interpolis?

Interpolis ZorgActief®

Hoe ontvang ik mijn nieuwe polis voor Interpolis ZorgActief®?

U ontvangt uw polis voor het nieuwe verzekeringsjaar ieder jaar half november. Maakt u gebruik van Rabo Internetbankieren? Dan vindt u uw polis (en die van uw meeverzekerde gezinsleden) in pdf-vorm in uw Berichten Inbox. Log hiervoor in en klik vervolgens in het menu onder de blauwe balk op ‘Berichten’. Wanneer uw nieuwe polis verstuurd is, kunt u deze hier vinden en downloaden. Open het bericht en daarna de bijlage. U kunt uw polis nu opslaan op uw computer en/of uitprinten. 

Als u niet bankiert via internet, dan stuurt Interpolis uw polis per post naar u toe. Maakt u wel gebruik van Rabo Internetbankieren, maar wilt u uw polis ook per post blijven ontvangen? De ontvangstwijze van uw polis stelt u eenvoudig in via Rabo Internetbankieren.


Hoe ontvang ik een kopie van mijn zorgpolis?

U kunt hiervoor contact opnemen met de Interpolis ZorgActief Lijn: (013) 462 20 25. De Interpolis ZorgActief Lijn is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur. Ook de ontvangstwijze van de kopie kunt u zelf instellen via Rabo Internetbankieren.


Ik bankier via internet, maar heb mijn polis per post ontvangen.

Als u bij meerdere banken bankiert, dan is het mogelijk dat Interpolis ZorgActief® niet bij dezelfde Rabobank is ondergebracht als Rabo Internetbankieren. In dit geval is het niet mogelijk om uw polis digitaal te versturen. Wilt u dit wel? Dan kunt u contact opnemen met uw Rabobank om uw zorgverzekering van Interpolis te plaatsen bij de bank waar u ook internetbankiert.


Interpolis Alles in één Polis®

Hoe ontvang ik mijn nieuwe polis voor Interpolis Alles in één Polis®? 

U ontvangt uw polis voor het komende verzekeringsjaar ieder jaar uiterlijk half november. Maakt u gebruik van Rabo Internetbankieren? Dan vindt u uw polis (en die van uw meeverzekerde gezinsleden) in pdf-vorm in uw Berichten Inbox. Log hiervoor in en klik vervolgens in het menu onder de blauwe balk op ‘Berichten’. Wanneer uw nieuwe polis verstuurd is, kunt u deze hier vinden en downloaden. Open het bericht en daarna de bijlage. U kunt uw polis nu opslaan op uw computer en/of uitprinten. 

Als u niet bankiert via internet, dan stuurt Interpolis uw polis per post naar u toe. Ontvangt u uw polis op papier en wilt u overstappen naar digitaal? Of juist andersom? De ontvangstwijze van uw polis stelt u eenvoudig in via Rabo Internetbankieren


Ik bankier via internet, maar heb mijn polis per post ontvangen.

Als u bij meerdere banken bankiert, dan is het mogelijk dat Interpolis ZorgActief® niet bij dezelfde Rabobank is ondergebracht als Rabo Internetbankieren. In dit geval is het niet mogelijk om uw polis digitaal te versturen. Wilt u dit wel? Dan kunt u contact opnemen met uw Rabobank om uw zorgverzekering van Interpolis te plaatsen bij de bank waar u ook internetbankiert.


Hoe stel ik mijn voorkeur in voor ontvangstwijze documenten van Interpolis?

Steeds meer documenten van Interpolis worden verstuurd naar de Berichten Inbox in Rabo Internetbankieren. Het gaat om documenten van Interpolis ZorgActief® en de levens- en pensioenverzekeringen van Interpolis. In de toekomst wordt ook de polis van de Interpolis Alles in één Polis® naar de Berichten Inbox verstuurd. 

Wilt u documenten per post blijven ontvangen, dan kunt u dat regelen via Rabo Internetbankieren. Als u eerder heeft aangegeven dat u documenten per post wilt ontvangen kunt u dat hier ook instellen.


Interpolis levens- en pensioenverzekeringen

Hoe ontvang ik documenten over mijn levens- en pensioenverzekeringen van Interpolis?

Maakt u gebruik van Rabo Internetbankieren? Dan ontvangt u vanaf half december 2014 documenten over uw levens- en pensioenverzekeringen in pdf-vorm in uw Berichten Inbox: in pdf-vorm in de Berichten Inbox in Rabo Internetbankieren. Log hiervoor in en klik vervolgens in het menu onder de blauwe balk op ‘Berichten’. Wanneer uw nieuwe polis verstuurd is, kunt u deze hier vinden en downloaden. Open het bericht en daarna de bijlage. U kunt uw polis nu opslaan op uw computer en/of uitprinten. 

Als u niet bankiert via internet, dan stuurt Interpolis uw polis per post naar u toe. Ontvangt u uw polis op papier en wilt u overstappen naar digitaal? Of juist andersom? De ontvangstwijze van uw polis stelt u eenvoudig in via Rabo Internetbankieren.

Wilt u geen documenten missen? Stel dan een alert in. U ontvangt in dat geval een sms of e-mail als u een nieuw bericht in uw Berichten Inbox heeft via Rabo Internetbankieren.

Staat uw vraag er niet bij?