Food Waste Challenge

Food Waste Challenge

Samen meer resultaat door minder verspilling

Wereldwijd wordt ongeveer een derde van het voedsel verspild. De horecasector is een van de grootste verspillers; alleen al in Nederland zo’n 51 miljoen kilo (14 procent van het landelijke totaal) per jaar. Maar gelukkig kunnen we daar samen wat aan doen met de Food Waste Challenge. Een zes weken durend programma waarin horecaondernemers – begeleid door experts – meestrijden tegen voedselverspilling.

Naar Food Waste Challenge

Meld jij je aan?

Meedoen is heel eenvoudig. De Food Waste Challenge bestaat uit een aantal logische stappen, waarbij je op vaste momenten ondersteund wordt door de experts van Wastewatchers en/of Hotelschool The Hague met kennis en meetapparatuur.

In zes weken tijd ontdek je hoeveel je kunt besparen door minder te verspillen, met slimme tips en tools. In kilo’s, in CO2 én in euro’s. Na afloop vieren we het collectieve resultaat op de Horecava. Meedoen is goed voor de wereld én goed voor je portemonnee. En dat smaakt naar meer.

Schrijf je in via de button Food Waste Challenge.

Naar Food Waste Challenge
Iedereen doet wat

Iedereen doet wat

Samen maken we Nederland steeds duurzamer. Pak de fiets naar je werk, laat je vloer isoleren of maak een goede eetplanning.
Besparen doe je op jouw manier.

Kijk op iedereendoetwat.nl