Bedrijven

Bedrijven

Uw ambities en plannen waarmaken? U bent van harte welkom bij Rabobank Utrechtse Heuvelrug. Wij vertellen u graag wat uw mogelijkheden zijn en helpen u uw bankzaken snel en eenvoudig te regelen.

Beeld van een zakenman terwijl hij telefoneert

Snel geholpen door het Adviescentrum Bedrijven

Voor onze zakelijke klanten hebben we het Adviescentrum Bedrijven ingericht. Deze medewerkers zijn uw eerste aanspreekpunt en specialist op het gebied van dagelijkse bankzaken. Voor adviesgevoelige vragen kunt u bij hen een afspraak maken met een adviseur. De medewerkers van het Adviescentrum Bedrijven denken graag met u mee en zorgen ervoor dat u uw bankzaken snel en gemakkelijk kunt afhandelen. Samen met klant Jogchem Bagijn van Boswijk-Bouw B.V. hebben we de mogelijkheden van ons Adviescentrum op film gezet. Bekijk hieronder de film.

Advies

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons Adviescentrum Bedrijven op via (030) 221 23 25 of vraag hieronder direct een adviesgesprek aan.

Starters

Klaar voor de start

Bent u van plan om voor uzelf te beginnen of heeft u deze grote stap pas gezet? Allereerst van harte gefeliciteerd! Op deze site leest u wat de Rabobank voor u kan betekenen.

Startende ondernemers

Handige tips

Als starter heeft u vaak tijd tekort. U kunt uw bankzaken daarom telefonisch afsluiten zodra uw bedrijf bij de Kamer van Koophandel is ingeschreven. Daarna kunt u gelijk aan de slag. Om u op weg te helpen, hebben we enkele sites met nuttige tips.

Tips, nieuws en blogs van (ervarings)deskundigen: Ikgastarten.nl

Hulp bij het Ondernemingsplan: rabobankstartproof.nl

Advies

Wilt u weten wat wij nog meer voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons Adviescentrum Bedrijven op via (030) 221 23 25.

Zakelijke Rel.
Zakelijke Relaties

Zakelijke Relaties

Uw bedrijf moet alle ruimte krijgen om succesvol te kunnen zijn. Dat vraagt om een sterke partner die weet wat er lokaal en (inter)nationaal speelt en u verder helpt. Ook als de zaken anders gaan dan gepland. De Rabobank ondersteunt u bij uw business. Bijvoorbeeld bij het stroomlijnen van uw dagelijkse bankzaken, het realiseren van uw groei(plannen) of het aanscherpen van uw visie.

Kennis voor ondernemers

In een omgeving die snel verandert en waarin technologische ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen, zijn ondernemers genoodzaakt om zich voortdurend aan te passen aan ontwikkelingen in de markt. Kennis over uw sector en de ontwikkelingen in de financiële markten, biedt uw bedrijf een voorsprong en de mogelijkheid u te onderscheiden van de concurrentie. De Rabobank gelooft dat je samen meer bereikt dan alleen. Daarom willen we samen met u kennis delen en creëren. Rabobank Utrechtse Heuvelrug organiseert regelmatig evenementen om kennis met u te delen en om kennis uit te wisselen. Daarnaast delen we branchekennis met u via publicaties, zoals het digizine Groothandel, het digizine Eerstelijnszorg en het digizine Internationaal Zakendoen.

Uw business gaat verder, ons commitment ook

De korte lijnen met uw accountmanager en het team van specialisten staat garant voor maatwerkoplossingen en professionele ondersteuning op het moment dat u die nodig heeft.

Grootzakelijk
Grootzakelijk

Grootzakelijke relaties

U wilt een stabiele financiële partner die uw markten, sector en onderneming begrijpt. Een bank die complexe financiële vraagstukken voor u oplost. Een efficiënte dienstverlener waarmee u overal ter wereld uit de voeten kunt. De Rabobank weet wat grote en middelgrote ondernemingen van hun bank verwachten. Niet voor niets bankiert 85% van de top 100 van het Nederlandse bedrijfsleven bij de Rabobank. Met 600 kantoren in 46 landen heeft de Rabobank van alle Nederlandse banken het grootste internationale kantorennetwerk.

Een wereldspeler die zichzelf blijft

Wij bieden het volledige palet aan financiële diensten. In Nederland zijn wij de nummer één in fusies en overnames. Wij vervullen een leidende rol bij grote nationale en internationale transacties in de kapitaal- en aandelenmarkten. De Rabobank ondersteunt ondernemingen bij aandelen- en obligatie-emissies en securitisaties en heeft een vooraanstaande positie in exportfinanciering.

Wij zijn uw partner voor de lange termijn en helpen u uw zakelijke doelen te behalen.

Doordat wij samen met u investeren in hechte relaties voor de lange termijn, kunnen wij u verzekeren van financiële oplossingen die passen bij uw strategische prioriteiten.

Innovatie
Ondernemerschallenge

Alles voor een succesvolle innovatie

Rabobank Utrechtse Heuvelrug heeft vernieuwende ondernemers nog veel meer te bieden. Behalve met leningen en kredieten staan wij u als sparringpartner bij met kennis van zaken, goede raad en een kritische blik. Daarnaast brengen wij u in contact met specialisten bij partners binnen ons uitgebreide netwerk.

 

Grip op uw bankzaken

Uiteraard zijn wij goed ingevoerd in de financiële dienstverlening. Dus kan Rabobank Utrechtse Heuvelrug u helpen bij de inrichting van de totale financiële logistiek van uw onderneming, inclusief betalingsverkeer. Evenals bij de opzet van een goed managementinformatiesysteem, zodat u grip heeft op de financiële gang van zaken.

Afdekken risico's

Omdat innoveren gepaard gaat met onzekerheden, staan wij u graag bij met het in kaart brengen van de risico's die u of uw bedrijf loopt, om deze met passende verzekeringen af te dekken.

In de prijzen

Tot slot kan Rabobank Utrechtse Heuvelrug u helpen om extra exposure te krijgen via de Herman Wijffels Innovatieprijs en de jaarlijkse verkiezing van dé Ondernemer van de Utrechtse Heuvelrug. Met deze prijzen steunt de Rabobank mensen met ideeën voor kansrijke en duurzame producten, diensten of technieken.

Netwerk
Netwerken

Samen sterker

Een sterk netwerk is belangrijk voor uw bedrijf. Onze adviseurs zijn bekend met de regio, want ze wonen en werken er zelf. Hierdoor kennen ze de markt, de bedrijven, de wijken en de economische ontwikkelingen. Door actief te participeren in ruim 25 lokale netwerken kunnen we bovendien snel inspelen op de meest actuele ontwikkelingen. Rabobank Utechtse Heuvelrug organiseert zelf ook netwerkbijeenkomsten zoals de Ondernemerschallenge. Jaarlijks wordt de Ondernemer van de Utrechtse Heuvelrug benoemd. Al onze zakelijke klanten worden hiervoor per mail uitgenodigd.