Je toestel heeft een verouderd systeem

Vanaf oktober werkt de Rabo App alleen nog op toestellen met Android versie 6 of hoger of iOS 11 en hoger. Update je besturingssysteem om de Rabo App te blijven gebruiken, of maak gebruik van Rabo Online Bankieren in de (mobiele) browser.

Waarom updaten?

Rabobank.nl en de Rabo app zijn ontwikkeld met moderne technologieën. Deze werken het best en veiligst met de nieuwste besturingssystemen en browsers. Zorg daarom dat je altijd de nieuwste versies hebt geïnstalleerd.

Android 6 of hoger en iOS versie 11 of hoger

Vanaf oktober 2019 wordt de Rabo App alleen nog ondersteund op een smartphone of tablet met Android 6 of hoger en iOS versie 11 of hoger. Om de app weer te kunnen gebruiken moet je je toestel bijwerken naar een nieuwere Android of iOS versie.

Hoe moet ik updaten?

Apple 

  1. Ga naar de app 'Instellingen' (Settings). 
  2. Kies 'Algemeen' (General). 
  3. Kies 'Software-update' (Software Update). Als er een softwareupdate nodig is, staan die hier voor je klaar. 
  4. Installeer de update via 'Installeer nu' (Install now).

Android   

  1. Ga naar de app 'Instellingen' (Settings). 
  2. Kies 'Over de telefoon/tablet' (About phone/tablet). Zie je dit niet staan, kies dan eerst voor 'Algemeen' ('General') en daarna 'Over de telefoon/tablet'. Hier zie je de versie van je besturingssysteem staan. 
  3. Heb je besturingssysteem Android 5.x of lager? Update dan je besturingssysteem door te kiezen voor Systeem updates (System updates) in hetzelfde scherm.

Update niet mogelijk?

Kan het toestel niet bijgewerkt worden naar een recentere versie, dan kun je natuurlijk ook altijd je bankzaken regelen via Rabo Online Bankieren in de browser op je smartphone, tablet of computer. Na eenmalige registratie met de Rabo Scanner, kun je er voor kiezen eenvoudig in te loggen met een zelfgekozen code. 

Beschik je in de toekomst over een Android- of iOS-toestel met een recenter besturingssysteem? Dan kun je weer gebruik maken van de Rabo App. Deze kun je in de app store downloaden.

Inloggen

Service en Contact