Extra betaalpas bij je betaalrekening

Als je samen een betaalrekening hebt, is het handig als jullie allebei een eigen betaalpas hebben. Zo ben je allebei vrij om ergens anders heen te gaan. Een extra betaalpas vraag je aan in internetbankieren.

Kosten van een extra betaalpas

Hoeveel je betaalt voor een extra betaalpas hangt af van je betaalpakket. Als je niet weet welk pakket je hebt, kijk dan in internetbankieren. Daar staat boven iedere betaalrekening de naam van het pakket. Per rekening betaal je voor een extra betaalpas:

Rabo DirectPakket: € 1,40 per extra pas per maand Rabo BasisPakket: € 0,75 per extra pas per maand Rabo TotaalPakket: geen extra kosten

Onze betaalpassen hebben een nieuw uiterlijk

Onze betaalpassen hebben een nieuw uiterlijk. Lees meer over de verschillen.

Mogelijkheden van een extra betaalpas

De extra betaalpas verschilt niet van je eerste pas: betalen, contactloos betalen, geld opnemen. Hij kan het allemaal. Alleen de pincode is anders. Wil je met de extra betaalpas iets anders? Geen probleem. Je stelt de pas via internetbankieren in zoals jij dat wilt. Je kunt bijvoorbeeld de paslimiet wijzigen, en contactloos betalen aan- of uitzetten. Gaat alleen je extra betaalpas mee naar het buitenland? Zet dan betalen buiten Europa standaard aan.

Goed om te weten: de nieuwe betaalpas moet je voor gebruik activeren via internetbankieren.

Extra betaalpassen opzeggen

Ligt de extra betaalpas stof te vangen omdat niemand hem meer gebruikt? Dan is het verstandig om hem op te zeggen. Dat kan in internetbankieren.

Na het opzeggen kun je de betaalpas niet meer gebruiken bij geld- en betaalautomaten. Vergeet niet om de magneetstrip en chip van de opgezegde pas door te knippen. Let er ook op dat de naam en het rekeningnummer onleesbaar zijn. Gooi de stukjes daarna in de afvalbak voor het plastic. Je kunt de opgezegde betaalpas ook inleveren bij Rabobank.

Veelgestelde vragen

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Als je ons belt met de app, weten we gelijk wie je bent en kunnen we je veilig en snel helpen. Klik hier en bel ons met de app

Of kies hier het gewenste nummer