Kopie afschrift betaalrekening aanvragen

Download zelf uw rekeningafschrift in Rabo Internetbankieren of vraag een kopie aan.

Hoe regelt u het zelf?

In Rabo Internetbankieren downloadt u zelf eenvoudig digitale maandoverzichten van de afgelopen 15 maanden. Dat is kosteloos. Losse bij- of afschrijvingen van uw betaalrekening kunt u online terugzoeken in de zoekfunctie in uw transactieoverzicht. U kunt terugkijken tot 1 januari 2011.

Wanneer vraagt u het ons?

Als u het gewenste afschrift niet meer kunt downloaden, vraag dan een kopie aan. U ontvangt de kopie binnen 5 werkdagen.

  • U kunt een kopie aanvragen van (volgnummers van) rekeningafschriften tot 7 jaar terug.
  • U kunt kiezen voor een papieren kopie per post of een digitale kopie in uw Berichten.
  • Per betaalrekening zijn de eerste 2 kopieën die u in een kalenderjaar aanvraagt gratis. U betaalt pas als u per betaalrekening 3 of meer kopieën nodig heeft.
  • U betaalt per kopie € 5. In een kalenderjaar betaalt u per betaalrekening maximaal € 25 voor alle kopieën die u opvraagt. De kosten schrijven wij automatisch van uw rekening af.
  • Krijgt u nu elke maand een afschrift, dan is een kopie datzelfde maandafschrift. Krijgt u elke twee weken een afschrift, dan is een kopie datzelfde tweewekelijkse afschrift. Als u een periode selecteert waarin u meer dan 1 afschrift heeft ontvangen, dan ontvangt u dus ook meer dan 1 kopie.

Contact