Verzekeringen bekijken en wijzigen

Heb je verhuisplannen? Ga je samenwonen of trouwen? Is er een kindje op komst of juist iemand overleden? Bij veranderingen is het belangrijk om je verzekeringen van Interpolis te wijzigen. Zo passen ze altijd bij je nieuwe situatie. Pas je verzekeringen zelf aan in internetbankieren of de Rabo App.

Pas direct je verzekering aan

Een verzekering van Interpolis wijzigen doe je eenvoudig in de Rabo App. Of log direct in met onderstaande oranje knop.

Geen Rabo betaalrekening of internetbankieren?

Heb je geen Rabo betaalrekening bij ons? Of heb je wel een Rabo betaalrekening maar je maakt geen gebruik van internetbankieren? Dan kun je dit niet online regelen. Neem contact met ons op en wij regelen het voor je.

Incassodatum aanpassen

Wil je de incassodatum van de Interpolis Alles in één Polis laten aanpassen? Vul dan onderstaand formulier in. De nieuwe incassodatum gaat binnen 2 maanden na verwerking in.

Wat kan ik bekijken en wijzigen in de Rabo App?

In de Rabo App kun je de volgende verzekeringen bekijken en wijzigen.

Voertuigen, zoals auto, fiets en motor Reizen, zoals de doorlopende reisverzekering en doorlopende annulering Wonen, zoals woonhuis, inboedel en BuitenDeDeur Zorg, zoals ZorgActief en ZorgCompact Gezin, zoals aansprakelijkheid en rechtsbijstand

Zo bekijk of wijzig je je verzekering

Tip: als je geen betaalrekening bij ons hebt of je maakt geen gebruik van internetbankieren, neem dan contact met ons op. Je kunt de wijziging dan niet online regelen.

1
Inloggen

Log in in internetbankieren of de Rabo App

2
Klik in 'Overzicht' op 'Verzekeringen'
3
Selecteer de verzekering

Die je wilt bekijken of wijzigen

4
Kies 'Aanpassen'
5
Kies 'Ondertekenen'

De wijzigingen gaan in op de datum die je hebt gekozen. Je ontvangt een bevestiging inclusief je nieuwe premie in je 'Berichten' inbox.

Veelgestelde vragen

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Als je ons belt met de app, weten we gelijk wie je bent en kunnen we je veilig en snel helpen. Klik hier en bel ons met de app

Of kies hier het gewenste nummer