Interpolis GroeiPlan

U bouwt met uw GroeiPlan een kapitaal op voor later. Voor het realiseren van uw droomwens of om straks de studiekosten van uw kind(eren) te betalen. Beleggingsdeskundigen beleggen uw premie. Zij beleggen uw geld in een mix van Robecofondsen. U hoeft dus zelf geen specialistische kennis in huis te hebben.

Uw kapitaal op de einddatum
Het op te bouwen kapitaal is afhankelijk van de beleggingen. Wij beleggen uw geld op een uitgekiende manier. Dat betekent dat wij minder risico's nemen naarmate de uitkeringsdatum nadert. In de eerste jaren wordt uw geld belegd in aandelen van wereldwijd opererende ondernemingen (Robeco Young Dynamic). Na verloop van tijd worden de risico’s beperkt. Interpolis belegt dan meer in obligaties (Rorento en Robeco Divirente). Hierdoor vergroten wij de kans op een hoog rendement en beperken wij het risico.

U zorgt voor uw nabestaanden?
Komt u voor de einddatum te overlijden, dan is uw opgebouwde tegoed niet weg. Uw nabestaanden ontvangen 90% van het beleggingstegoed. Legt u elk jaar geld opzij voor de studie van uw kind(eren)? En hebt u uw kind verzekerd? Dan volgt een uitkering van 90% beleggingstegoed als er onverhoopt iets met uw kind gebeurt. Komt u zelf te overlijden dan loopt uw verzekering gewoon door. Hebt u verzorgerschap meeverzekerd? Dan neemt Interpolis alle toekomstige premiebetalingen van de verzorger over.

Uw premie
U betaalt zoveel als u hebt afgesproken. U kunt het premiebedrag maandelijks wijzigen. En ook extra stortingen zijn mogelijk.