Rabo Termijn Spaarplan

Uw Rabo Termijn Spaarplan is de ideale spaarvorm zonder risico. U krijgt aan het einde van de spaartermijn het opgebouwde spaartegoed uitgekeerd, terwijl u nu optimaal profiteert van de fiscale mogelijkheden. U betaalt regelmatig een premie en wilt straks een belastingvrije uitkering ontvangen.

Uw kapitaal op de einddatum
U weet precies wat u op de einddatum uitgekeerd krijgt. U ontvangt het kapitaal belastingvrij als u aan een aantal voorwaarden voldoet.

U zorgt voor uw nabestaanden
Overlijdt u voor de einddatum van uw Rabo Termijn Spaarplan? Dan ontvangen uw nabestaanden het verzekerde bedrag dat u bij overlijden verzekerd hebt. Is het opgebouwde spaartegoed hoger? Dan ontvangen uw nabestaanden dit bedrag.

Uw premie
U betaalt zoveel als u hebt afgesproken. Uw premie bestaat uit een verzekeringsdeel en een spaardeel. Het verzekeringsdeel is dat gedeelte dat nodig is voor het verzekeren van de overlijdensuitkering voor uw nabestaanden en een gedeelte voor administratiekosten. Het resterende deel van uw premie is het spaardeel. Over het spaardeel ontvangt u tot de einddatum een gegarandeerde rentevergoeding. Wilt u extra storten. Dan kan dat uitsluitend op de polisverjaardag. De minimale extra storting bedraagt € 272,27. Informeer wel eerst naar uw fiscale mogelijkheden bij uw adviseur.