Over de Rabobank

Over de Rabobank

Wie we zijn

De Rabobank Groep is een in Nederland gewortelde internationale financiële dienstverlener met een coöperatieve grondslag. We zijn actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed. In Nederland ligt de nadruk op brede financiële dienstverlening. Internationaal richten we ons vooral op de food- en agribusiness. Rabobank is een handelsnaam van de Coöperatieve Centrale Raiffeisen Boerenleenbank B.A., statutair gevestigd in Amsterdam. De Rabobank is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30046259. De Rabobank staat onder toezicht van de Europese Centrale Bank, De Nederlandsche Bank en de Autoriteit Financiële Markten.

Rabobank.com

Op www.rabobank.com leest u meer over onze missie en strategie, de organisatie en geschiedenis. Verder vindt u er diverse publicaties, waaronder de jaarcijfers.

Icoon Food en Agri

Food & agribusiness

De uitdagingen in deze sector vragen om innovatieve oplossingen. Met expertise en een internationaal netwerk helpen we die te vinden.

Icoon coöperatief bankieren

Coöperatief bankieren

Wij werken voor onze klanten. Niet voor aandeelhouders. We verbinden mensen en delen kennis. Dat is de kracht van een coöperatie.

Icoon Duurzaamheid

Duurzaamheid

Samenwerken en kennis delen zijn de belangrijkste ingrediënten voor een duurzame toekomst.