Random Reader Comfort

U wilt graag uw eigen bankzaken regelen via internet. Maar u heeft moeite met de kleine toetsen en het schermpje van de Random Reader of Rabo Scanner? Maak dan gebruik van de Random Reader Comfort, die twee keer zo groot is. De gewone Random Reader wordt opgevolgd door de Rabo Scanner, maar de Random Reader Comfort blijft bestaan.

De Random Reader Comfort

Internetbankieren voor blinden en slechtzienden

Door de grotere toetsen en vooral door de spraakfunctie van de Random Reader Comfort wordt internetbankieren toegankelijk. De Random Reader Comfort gebruikt u in combinatie met een brailleleesregel, spraaksynthese of vergrotingsprogramma.

Hulp bij internetbankieren

Heeft u hulp nodig bij internetbankieren en bij het gebruik van de Random Reader Comfort? Visio heeft voor Rabo Internetbankieren speciale factsheets en een handleiding mobiel bankieren ontwikkeld. Download deze via onderstaande link. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van de regionale centra van Bartiméus of Visio, beide organisaties voor mensen met een visuele beperking. 

Zelfstandig bankieren met de Random Reader Comfort

Heeft u een hulpmiddel nodig bij internetbankieren? De Random Reader Comfort is gratis voor klanten van de Rabobank met een visuele of motorische beperking.