Man, vrouw en hond op de bank

Slimmer met geld

Niemand wil financiële zorgen. Toch is één op de drie Nederlanders niet in staat zijn kapotte auto of andere onvoorziene uitgaven op te vangen. Dit voorkomen begint met het hebben van een buffer. Een buffer die je de rust en vrijheid geeft om bij onverwachte uitgaven gewoon door te kunnen gaan met je leven. Met behulp van onze tools en tips start jij vandaag nog met het opbouwen van je buffer.

Inzicht krijgen

weet waar jouw geld naartoe gaat ontvang een handig huishoudboekje krijg inzicht in jouw geldzaken
Krijg meer inzicht

Buffer opbouwen

krijg meer rust en vrijheid vang onverwachte uitgaven op ontdek hoe groot jouw buffer moet zijn
Bereken je buffer

Geld besparen

bekijk waar jij op kan besparen ontdek slimme bespaartips houd meer geld over
Start met besparen
Illustratie stapeltje munten

Workshop 'Bereik meer met je geld'

Bezoek een van de workshops 'Bereik meer met je geld' bij jou in de buurt. Het kost niks en je leert er alles over hoe je zelf een mooi bedrag kunt opbouwen. Bijvoorbeeld voor de studie van je kind, hypotheekvrij wonen of eerder stoppen met werken.

Bekijk de locaties en het programma

Besparen met Eef van Opdorp

Wil je besparen?

Wil je besparen maar zie je niet waar je op kunt bezuinigen? Dan hebben we een aantal slimme bespaartips voor je! Zo kan jij misschien wel tientallen euro's besparen. Handig om bijvoorbeeld maandelijks je buffer mee op te bouwen.

Bekijk de video en alle tips

Sparen of beleggen?

Heb je al een buffer opgebouwd? Dan is de volgende stap meestal sparen of beleggen, of allebei. We leggen je graag de voor- en nadelen uit en je kunt berekenen wat sparen en/of beleggen je kan opleveren.

Lees en berekenen