Vrouw en man tussen de verhuisdozen

Rabo StudentenPakket omgezet bij 25 jaar

Wanneer je een Rabo StudentenPakket bij ons hebt, zetten wij deze op je 25e verjaardag automatisch om in een volwassen betaalpakket. Hier hoef je niets voor te doen! Bekijk hier meer informatie over de omzetting van je Rabo StudentenPakket.

Je krijgt een volwassen betaalpakket die bij jouw situatie pastDit gaat automatisch, hier hoef je niets voor te doenJe rekeningnummer blijft hetzelfde

Welk betaalpakket krijg ik?

Op je 25e verjaardag zetten wij je Rabo StudentenPakket automatisch om naar een volwassen betaalpakket. Vanaf dit moment worden er maandelijkse pakketkosten in rekening gebracht. De hoogte van deze kosten hangen af van welk betaalpakket je krijgt:

  • Heb je geen creditcard? Dan wordt je betaalpakket omgezet in een Rabo DirectPakket
  • Heb je wel een creditcard? Dan wordt je betaalpakket omgezet in een Rabo BasisPakket

Wil je liever een ander betaalpakket? Zet je betaalpakket dan eenvoudig zelf om.

Bekijk aanbod betaalpakketten

Wat is het verschil met het Rabo StudentenPakket?

Het grootste verschil dat je met de overgang naar een volwassen betaalpakket gaat merken is dat:

  • je vanaf je 25e maandelijkse pakketkosten gaat betalen;
  • je meer mogelijkheden hebt in het verhogen van limieten, bijvoorbeeld voor een creditcard;
  • en je eenvoudig zelf je betaalpakket om kunt zetten als dit beter bij jouw situatie past. Bijvoorbeeld naar een gezamenlijke rekening als je gaat samenwonen of het Rabo TotaalPakket als je veel reist.

Is jouw situatie anders?

Ik word 25 jaar maar ik studeer nog

Wanneer je 25 jaar of ouder bent, kun je geen gebruik meer maken van het Rabo StudentenPakket, ook niet als je nog student bent. We hebben deze grens op 25 jaar gezet, omdat de meeste studenten dan de studie hebben afgerond en nieuwe stappen zetten richting financiële zelfstandigheid: op jezelf wonen, samenwonen of een eerste baan.

Wanneer je in het bezit bent van een Rabo StudentenPakket, dan zetten wij dit op je 25ste verjaardag automatisch om in een volwassen betaalpakket dat bij jouw situatie past.

Ik ben nog geen 25 jaar, maar wel al klaar met studeren

Als je al in het bezit bent van een Rabo StudentenPakket en je niet meer studeert en/of al werkt, dan blijf je het Rabo StudentenPakket gewoon behouden tot je 25e verjaardag. Daarna zetten we automatisch het Rabo StudentenPakket om in een volwassen betaalpakket.

Ben je al bezig met grote financiële stappen zoals op jezelf wonen, samenwonen of een eerste baan? Het is goed mogelijk dat een volwassen betaalpakket dan beter bij jouw situatie past. Voor een volwassen betaalpakket betaal je maandelijkse pakketkosten.

Betaalpakket omzetten
Ik ben nog geen klant

Het is helaas niet mogelijk om gebruik te maken van het Rabo StudentenPakket als je (bijna) 25 jaar bent. We hebben diverse betaalpakketten voor je. Ontdek hier welke het beste bij jouw situatie past.

Bekijk betaalpakketten