Doorlopende reisverzekering

Er weer even lekker tussenuit? Bijvoorbeeld een weekendje weg, een fietsvakantie naar de Veluwe of misschien een verre reis over een tijdje. Met de doorlopende reisverzekering van Interpolis ga je het hele jaar door verzekerd op reis, ook in Nederland.  

24/7 hulpverlening door de Interpolis Alarmcentraletot 5 minuten voor vertrek af te sluiten, direct verzekerdzet je dekkingen eenvoudig aan of uit in de Rabo App

Dit is een verzekering van Interpolis. Glashelder

Bereken je premie
Bekijk wat je verzekert
Corona en je verzekeringen

Corona en je verzekeringen

De maatregelen rondom het coronavirus roepen allerlei vragen op. Wat wordt er bijvoorbeeld vergoed door je zorgverzekering? En hoe moet het met je geplande vakantie? We zetten de belangrijkste informatie op een rij.

Lees meer

Korting op de premie van de doorlopende reisverzekering

Je gaat vaker op reis dan je denkt. Je kunt dat met extra voordeel doen. Kijk hieronder van welke korting jij kunt profiteren.

25% korting met je betaalpakket

Heb je een Rabo TotaalPakket of een Rabo RiantPakket? Dan krijg je 25% korting op de premie van de doorlopende reisverzekering.

25% studentenkorting

Studenten tot 25 jaar krijgen 25% korting op de premie van de doorlopende reisverzekering.

Tot 12% pakketkorting

Profiteer van tot wel 12% pakketkorting met de Alles in één Polis van Interpolis.

Dekking doorlopende reisverzekering

Met de basisdekking van de doorlopende reisverzekering ben je verzekerd voor onverwachte kosten tijdens je reis. Zoals een ziekenhuisopname, hulp bij een ongeval of overlijden. Bekijk hieronder waarvoor je verzekerd bent. 

  • Het hele jaar door verzekerd voor vakanties en weekendjes weg in binnen- en buitenland.
  • Ook verzekerd voor dagjes uit in het buitenland.
  • 24/7 hulpverlening door de Interpolis Alarmcentrale.
  • Standaard verzekerd voor reizen met een aaneengesloten duur van 60 dagen. Ga je langer op reis? Dan kun je de maximale reisduur eenvoudig aanpassen naar 180 of 365 dagen. 

Je kunt de basisdekking zelf uitbreiden met de aanvullende verzekeringen die jij nodig hebt.

Bereken je premie

Bekijk wat wel en niet verzekerd is

Wel verzekerd

weekendjes weg en vakanties in Nederland met minimaal een overnachting dagtrips, weekendjes weg en vakanties in het buitenland hulpverlening bij schade of een ongeval de terugreis als een dierbare, je zaakwaarnemer of je oppas ernstig ziek wordt of overlijdt Precies weten wat wel en niet is verzekerd? Lees dan de voorwaarden.

Niet verzekerd

schade door overmatig gebruik van drugs of alcohol deuken, krassen en vlekken aan je koffer reizen naar een gebied met een negatief reisadvies het verplichte en vrijwillige eigen risico van je zorgverzekering Precies weten wat wel en niet is verzekerd? Lees dan de voorwaarden.

Aanvullende dekkingen

Je kiest zelf of je de basisdekking wilt uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Deze kun je het hele jaar door ‘aan’ en ‘uit’ zetten. Je kunt kiezen voor de volgende aanvullende dekkingen:

 

Bekijk de voorwaarden

Voorwaarden Doorlopende reisverzekering (PDF) Voorwaarden Bagage (PDF) Voorwaarden Medische kosten (PDF) Voorwaarden Voertuighulp op reis (PDF) Voorwaarden Doorlopende annulering (PDF)

Bekijk alle dekkingen

Lees meer over onze dienstverlening

De Rabobank bemiddelt in particuliere schadeverzekeringen van Interpolis. Dit betekent dat je via de Rabobank een verzekering van Interpolis kunt afsluiten. Wij leggen graag uit welke Interpolis verzekeringen je kunt afsluiten en waarvoor je bent verzekerd. We adviseren je niet over het afsluiten, wijzigen of opzeggen van je verzekeringen. Via de Rabobank kun je je verzekering wijzigen of inzien. Wil je schade melden? Dan kun je terecht bij Interpolis. Je leest meer hierover in onderstaand document.

Dienstverlening schade- en zorgverzekeringen (PDF)

Bagagedekking

Bijna al onze klanten kiezen een reisverzekering mét bagagedekking. Veel bezittingen die je meeneemt op vakantie zijn dan verzekerd tegen beschadiging, diefstal en verlies. Houd rekening met het volgende: 

bij schade aan smartphones, tablets en laptops geldt een eigen risico van € 50 per object en gebeurtenis
contant geld, bedragen op chipkaarten en cheques zijn verzekerd tot € 250 per gebeurtenis (diefstal van geld uit je motorvoertuig is niet meeverzekerd)

Afsluiten doe je zo

Stel je verzekering samen

Stel je reisverzekering samen en bereken je premie.

Bekijk je korting

Log in om eventuele pakketkorting te bekijken en vul je gegevens aan.

Sluit de verzekering af

Je ontvangt de polis online in je Berichten. Je bent direct verzekerd, of per de ingangsdatum die je hebt opgegeven. Geniet van je vakantie!

Kortlopende reisverzekering

Hoe vaak pak jij je koffers? Met een kortlopende reisverzekering kun je je voor één vakantie verzekeren. Bijvoorbeeld als je minder vaak op reis gaat.

Lees meer over de kortlopende reisverzekering

Nog geen klant?

Ben je nog geen klant van de Rabobank maar wil je wel zo’n glasheldere verzekering van Interpolis?Lees hier hoe je klant wordt.

Veelgestelde vragen

Ik ga duiken. Ben ik verzekerd?

Voor duiken ben je niet automatisch verzekerd op de doorlopende reisverzekering. Je kunt dit verzekeren met de aanvullende dekking ‘Wintersport en Onderwatersport’. Je bent dan bijvoorbeeld verzekerd voor ‘Personenhulp’ bij een ongeval tijdens het duiken. Wil je ook dekking voor medische kosten door een ongeval tijdens het duiken? Kies dan voor de aanvullende dekking ‘Geneeskundige kosten’ op de doorlopende reisverzekering. Voor het verzekeren van je duikuitrusting heb je de aanvullende dekking ‘Bagage’ nodig.

Ben ik verzekerd tijdens mijn stage in het buitenland?

Ja, als je student bent en stage in het buitenland loopt voor je studie, ben je met een doorlopende reisverzekering verzekerd. Je hebt dan geen aanvullende dekking ‘Zakelijk’ nodig.

Zijn extreme sporten verzekerd met de doorlopende reisverzekering?

Medische kosten als gevolg van extreme sporten zijn standaard meeverzekerd op je doorlopende reisverzekering. Onder extreme sporten verstaan we onder andere off-piste skiën (onder begeleiding), parachutespringen, bergsport, canyoning en kitesurfen. Alleen als je meedoet aan een snelheidswedstrijd, ben je niet verzekerd. Winter- en onderwatersporten zijn niet automatisch meeverzekerd. Daarvoor kun je de module ‘Winter- en Onderwatersport’ op je Doorlopende Reisverzekering kiezen.

Hoe lang loopt de doorlopende reisverzekering?

De Interpolis Doorlopende Reisverzekering kun je dagelijks opzeggen. Je kunt dit online of via de app regelen. Deze verzekering wordt elk jaar stilzwijgend verlengd. De begin- en einddatum van deze verzekering vind je op je verzekeringsbewijs.

Hoe lang kan ik maximaal op reis?

Met de doorlopende reisverzekering van Interpolis ben je standaard verzekerd voor reizen met een aaneengesloten duur van 60 dagen. Ga je langer op reis? Verleng je maximale reisduur dan naar maximaal 180 of 365 dagen. Handig voor backpackavonturen, studies en stages.

Meer veelgestelde vragen

Ben jij al klaar voor je volgende reis?

Bereken je premie. Daarna kun je gelijk online je doorlopende reisverzekering afsluiten.

Bereken je premie