Zakelijke reisverzekering

Reis jij of iemand in jouw gezin regelmatig voor je werk, bijvoorbeeld naar beurzen of congressen? Kies dan voor de aanvullende dekking Zakenreizen. Je bent dan verzekerd tijdens al je reizen voor zakelijke doeleinden.

De voordelen van een zakelijke reisverzekering

het hele jaar door verzekerd op zakenreizen verzekerd voor schade aan je spullen en medische hulp makkelijk aan en uit te zetten

Wat is de zakelijke reisverzekering?

Met de dekking Zakenreizen ben je verzekerd op zakenreis en als je bijvoorbeeld naar een beurs of congres gaat in het buitenland. De dekking Zakenreizen kun je op zowel de doorlopende reisverzekering als de kortlopende reisverzekering meeverzekeren.

Bekijk wat wel en niet verzekerd is onder de Zakenreizen dekking

Bekijk de voorwaarden

Precies weten wat wel en niet is verzekerd? Lees dan de verzekeringsvoorwaarden.

Stage, vakantie- en vrijwilligerswerk in het buitenland

Vrijwilligerswerk, studie, stage en vakantiewerk in het buitenland is meeverzekerd in de basisdekking van de doorlopende reisverzekering. Je hoeft dus geen zakenreis dekking af te sluiten als je bijvoorbeeld vrijwilligerswerk gaat doen in een Afrikaans wildpark of een paar maanden stage loopt in Spanje. Je bent verzekerd voor reizen met een aaneengesloten duur van 60 dagen. Ga je langer op reis? Verleng je maximale reisduur dan naar maximaal 180 of 365 dagen. Denk er ook aan je dekking op Wereld te zetten als je buiten Europa reist.

Ben jij al klaar voor je volgende reis?

Bereken je premie. Daarna kun je gelijk online je doorlopende reisverzekering afsluiten.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Als je ons belt met de app, weten we gelijk wie je bent en kunnen we je veilig en snel helpen. Klik hier en bel ons met de app

Of kies hier het gewenste nummer