BuitenDeDeur verzekering voor studenten

Je verliest of beschadigt onderweg je telefoon, laptop, tablet, (zonne)bril of sportuitrusting. Of je spullen worden buitenshuis gestolen. Met de BuitenDeDeur verzekering zijn jouw spullen in Nederland verzekerd, zonder opgave van je spullen. Een telefoonverzekering is dus bijvoorbeeld niet meer nodig.

voor alle waardevolle spullen die je meeneemtaparte telefoonverzekering niet nodigbij schade maakt Interpolis het geld vaak binnen 48 uur over
Bereken je premie Bekijk wat je verzekert

Al verzekerd via de Rabobank? Log in en bereken je premie met pakketkorting

Dit is een verzekering van Interpolis. Glashelder

De verzekering voor alle waardevolle spullen die je meeneemt

al voor € 9,10 per maand goed geregeld
verzekerd bedrag standaard € 3.000 per gebeurtenis (te verhogen in stappen van € 1.000)contant geld en cheques verzekerd (maximale vergoeding € 250)het eerste jaar na aankoop krijg je de nieuwwaarde vergoed, daarna de dagwaarde*
* De nieuwwaarde is het bedrag waarmee je een nieuw, soortgelijk exemplaar kunt kopen. De dagwaarde is het bedrag dat het product waard was op het moment dat de schade ontstond. Voor spullen waarvoor je een Nederlands taxatierapport hebt van maximaal zes jaar oud, ontvang je de taxatiewaarde.

Bekijk wat er verzekerd is met de BuitenDeDeur verzekering

Dit is verzekerd

Hieronder vind je de belangrijkste dekkingen. Ga voor een compleet overzicht naar 'Verzekerd' en 'Niet verzekerd' in de voorwaarden.

Schade, diefstal en verlies aan/van je spullen buiten je woning, óók in jouw tuin.Spullen van iemand anders die je voor eigen gebruik leent.Onder andere mobiele telefoons, tablets, sportuitrusting, muziekinstrumenten, fotoapparatuur en (zonne)brillen.Kosten van deskundigen om de schade vast te stellen.

Ook je woonboot en stacaravan kun je verzekeren.

Dit is niet verzekerd

Hieronder vind je de belangrijkste uitsluitingen. Ga voor een compleet overzicht naar 'Verzekerd' en 'Niet verzekerd' in de Bijzondere voorwaarden.

Motorrijtuigen, caravans, vouwwagens, spullen van jouw bedrijf en dieren.Schade, diefstal of verlies door onbewaakt achterlaten van spullen.Kleren of schoenen die je zelf draagt.Schade, diefstal of verlies van spullen die je zichtbaar achterlaat in de auto.

Jouw spullen ook in het buitenland verzekeren?

Met de BuitenDeDeur verzekering ben je in Nederland verzekerd. Kies voor de aanvullende dekking Bagage op de Doorlopende Reisverzekering voor dekking in het buitenland.

Lees hier de voorwaarden

Nog geen klant?

Ben je nog geen klant van de Rabobank maar wil je wel zo’n glasheldere verzekering van Interpolis?Lees hier hoe je klant wordt.

Wil jij onbezorgd je spullen meenemen?

Bereken dan nu je premie. Je kunt daarna meteen je BuitenDeDeur verzekering afsluiten.

Bereken je premie