Doorlopende Reisverzekering voor studenten

Met de doorlopende reisverzekering ga je het hele jaar verzekerd op pad. Ook tijdens een weekendje weg, vakantie in eigen land of stage in het buitenland. Ben je student? Dan krijg je 25% korting op je premie.

Jaar lang 10% korting op je premie, getoonde premie is incl. actiekorting.
    25% studentenkorting op je premieSpeciaal voor studenten tot 25 jaarZet je dekkingen eenvoudig aan of uit in de Rabo App
Een product van
Rabobank

Waarom een reisverzekering belangrijk is

Op vakantie kunnen zich altijd situaties of problemen voordoen waar je je niet op hebt voorbereid. Vooral bij (ernstige) ziekte of een ongeval is goede hulp belangrijk. En de kosten van medische hulp kunnen in het buitenland erg hoog zijn. Met een doorlopende reisverzekering kun je de volgende zaken goed regelen:

    Je kunt de Interpolis Alarmcentrale 24/7 bereiken voor noodhulp en advies. Met de aanvullende dekking Geneeskundige kosten ben je verzekerd tegen medische kosten in het buitenland die de zorgverzekering niet of gedeeltelijk vergoedt. Ook bagage, pechhulp en vervangend vervoer, winter- en onderwatersport kun je aanvullend verzekeren. De Interpolis Alarmcentrale staat dag en nacht voor je klaar en neemt zo veel mogelijk zorg uit handen. Heb je schade? Laat dan de bonnetjes maar thuis. Interpolis maakt het geld vaak binnen 48 uur over.

Wanneer heb je een eigen reisverzekering nodig?

Hebben je ouders een Interpolis Doorlopende Reisverzekering en doe jij een voltijd studie? Dan kun je meeverzekerd blijven op de reisverzekering van je ouders. Check wel of reisverzekering van je ouders goed aansluit op jouw reisgedrag. Wil je bijvoorbeeld een stage in het buitenland lopen of heb je plannen om een verre reis te maken, dan kan het zijn dat de maximale reisduur moet worden aangepast of de werelddekking aangezet moet worden. In dit soort gevallen kan het fijn zijn om een eigen doorlopende reisverzekering af te sluiten. Die kun je helemaal zelf samenstellen.

Je kunt de doorlopende reisverzekering eenvoudig online afsluiten. Je ontvangt het polisblad dan direct in jouw Berichten in de Rabo App of via Rabo Online Bankieren.

Wat er zoal kan gebeuren

    maag-darmproblemen in het buitenland je wordt gebeten door een hond, aap of ander dier en bent bang voor hondsdolheid oorontsteking, waardoor je niet terug naar huis kunt vliegen je krijgt een ongeluk of wordt (ernstig) ziek autopech, waardoor je niet meer verder kunt

In al deze situaties kan Interpolis hulp in het buitenland bieden. Bijvoorbeeld door het regelen van de juiste zorg of vervangend vervoer naar huis en het overbruggen van taalverschillen. Kun je nog niet naar huis, dan regelt Interpolis extra overnachtingen en nieuwe vliegtickets.

Koffer

Nu een jaar lang 10% korting op de doorlopende reisverzekering

Met de Interpolis Doorlopende Reisverzekering ben je het hele jaar door verzekerd tijdens vakanties en weekendjes weg. Sluit je nu een doorlopende reisverzekering af, dan ontvang je een jaar lang 10% korting op je premie. Deze actie loopt tot en met 30 september 2024. Meer weten? Bekijk de actievoorwaarden.

Nog geen klant?

Ben je nog geen klant van de Rabobank maar wil je wel zo’n glasheldere verzekering van Interpolis?

phone

Hulp nodig?