Inboedelverzekering voor studenten

Met de inboedelverzekering verzeker je je spullen voor een paar euro per maand tegen schade door brand, storm, water en inbraak. Maar ook als je binnen per ongeluk iets stukmaakt, ben je verzekerd. Bijvoorbeeld als je een schroeiplek veroorzaakt in je tapijt.

nu een jaar lang 10% korting op je premie20% korting voor studenten tot 25 jaarautomatisch voor de juiste waarde verzekerd
Bereken je premie Bekijk wat je verzekert

Al verzekerd via de Rabobank? Log in en bereken je premie met pakketkorting

Dit is een verzekering van Interpolis. Glashelder

Je diefstalgevoelige spullen, zoals laptops, tablets, smartphones en muziekinstrumenten, zijn standaard meeverzekerd tot € 35.000. Je kunt ook een hoger bedrag verzekeren.

automatisch verzekerd voor de juiste waarde, nooit meer inboedellijstjes invullendiefstalgevoelige spullen standaard verzekerd tot € 35.000ook verzekerd tegen kosten om grotere schade te voorkomenbij schade krijg je de nieuwwaarde vergoed*

* De nieuwwaarde is het bedrag dat je nodig hebt om een nieuw, soortgelijk exemplaar te kopen. Alleen als je spullen minder waard zijn dan 40% van de nieuwwaarde, krijg je de dagwaarde; de waarde van de spullen op het moment dat de schade ontstond.

Veranderingen aan je kamer verzekerd

 

Veranderingen aan je kamer zijn automatisch verzekerd. Je vloer bijvoorbeeld, maar ook schilderwerk en behang. Zelfs als je deze hebt overgenomen van de vorige bewoner.

Als er wat gebeurt, dan krijg je hulp en laat Interpolis de schade snel herstellen. Tenzij je de schade zelf laat herstellen. Dan maakt Interpolis het geld vaak binnen 48 uur over.

Bekijk wat er verzekerd is met de inboedelverzekering

Dit is verzekerd

Hieronder vind je de belangrijkste dekkingen. Ga voor een compleet overzicht naar het kopje Verzekerd in de Bijzondere voorwaarden.

Schade door/aan:

  • brand, storm, water en diefstal
  • de spullen die standaard in je tuin staan,bijvoorbeeld door storm of diefstal
  • kostbare spullen zoals verzamelingen, muziekinstrumenten, sieraden en horloges*

En verder:

  • veranderingen aan je kamer
  • kosten om de schade op te ruimen en kosten voor vervangende woonruimte
  • schade tijdens een verhuizing op beide adressen (90 dagen lang) en aan spullen die tijdelijk in opslag staan

* Je bent onbeperkt verzekerd tegen diefstal van inbraakgevoelige spullen, als je deze hebt opgeborgen in een kluis die voldoet aan de vooraf gestelde eisen. Is dit niet het geval? Dan zijn sieraden en horloges verzekerd tot € 15.000. Als deze spullen worden gestolen uit losstaande bijgebouwen, garages of openbare ruimtes, ben je niet verzekerd.

Dit is niet verzekerd

Hieronder vind je de belangrijkste uitsluitingen. Ga voor een compleet overzicht naar het kopje Niet verzekerd in de Bijzondere voorwaarden.

Schade aan:

spullen die je zelf buitenshuis veroorzaakt, zoals in je tuin of op je dakterrasauto's, motoren, caravans, computerbestanden en niet-originele computerprogramma's

Ook diefstal van spullen zonder inbraakschade aan de buitenkant van de kamer of woning is niet verzekerd.

Eigen risico bij schade:

In veel gevallen heb je € 0 eigen risico, zoals bij schade door brand, water, diefstal en neerslag.€ 100 eigen risico heb je bij schade aan:
- losse spullen doordat je iets laat vallen of omstoot
- zelf verbouwde delen van je huurwoning of koopappartement, of overgenomen zaken van de vorige bewoner
€ 200 eigen risico bij stormschade aan zelf verbouwde delen van je huurwoning of overgenomen zaken van de vorige bewoner.

Eigen risico is een vast bedrag dat je zelf betaalt bij elke schade.

Lees hier de voorwaarden

Nog geen klant?

Ben je nog geen klant van de Rabobank maar wil je wel zo’n glasheldere verzekering van Interpolis?Lees hier hoe je klant wordt.

Wil jij met een gerust hart wonen?

Bereken dan nu je premie. Je sluit daarna meteen online je inboedelverzekering af.

Bereken je premie