Zonnepanelen in weiland

Rabo Impactlening: rentekorting voor duurzame koplopers

Juist nu is het belangrijk om te blijven investeren in duurzaamheid en te zorgen dat je als ondernemer klaar bent voor de toekomst! Duurzame ontwikkeling is van wezenlijk belang en (herstel)plannen vanuit Europa en Nederland sturen op duurzame groei. Al 6 jaar lang steunt Rabobank, samen met haar partners, duurzame koplopers en ondernemers in de zorg- en onderwijssector met de Rabo Impactlening.

Wij willen duurzaam ondernemen extra stimuleren. Ben jij een duurzame koploper of een ondernemer in de zorg- en onderwijssector? Met de Rabo Impactlening geven wij een rentekorting aan bedrijven en organisaties die ondernemen met een duurzame of maatschappelijke impact. In de afgelopen zes jaar verstrekten we meer dan 1,1 miljard euro aan impactleningen en er zijn weer nieuwe tranches beschikbaar!

Deze duurzame ondernemers gingen jou voor

De eerste duurzame koploper die gebruikmaakte van de Rabo Impactlening was de Verspillingsfabriek. Dankzij een rentekorting op hun lening konden zij hun doelen verwezenlijken. Ook duurzame eierproducent Kipster en Dopper, bekend van de hernieuwbare waterflesjes, ontvingen een impactlening waardoor zij hun unieke concepten verder konden uitbreiden. Klik hieronder op de infographic om de ontwikkeling van de Impactlening te zien of laat je inspireren door bedrijven met een positieve impact en lees hun verhalen hier.

Infographic Rabo Impactlening 2021 Q3

Bekijk hier de volledige infographic (PDF)

Meer weten over de Rabo Impactlening?

Is je bedrijf toonaangevend op het gebied van duurzame maatschappelijke impact? En ben je opzoek naar financiering voor jouw duurzame ambitie? Profiteer van rentekorting en andere voordelen van de Rabo Impactlening. Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Of wil je meer weten over de kosten of aanvraag van deze impactlening?

Lees hier verder