Oudere klusjesman met witte baard en bril in kinderkamer met klant en kind stuurt een betaalverzoek die klant direct ontvangt

Sneller je geld binnen met Rabo Betaalverzoek

Je bent trots op het werk dat je levert! En dan is het fijn als jij er ook snel voor wordt betaald. Met Rabo Betaalverzoek stuur je eenvoudig een betaallink via e-mail, sms of WhatsApp. Klanten kunnen direct betalen, waardoor het geld sneller op jouw rekening staat. Zo ben jij financieel lekker slim bezig én hoef je niet meer achter je geld aan te gaan.

Veilig betalen

Geen klanten over de vloer: omzet draaien als je bedrijf niet volledig open kan

Ondernemen is momenteel een behoorlijke uitdaging. Het vergt creativiteit en flexibiliteit om in deze tijd tóch omzet te draaien. Take aways, thuisbezorgservices en nieuwe webwinkels schieten als paddenstoelen uit de grond. Wil jij ook slim inspelen op de huidige situatie? Wij helpen je graag op weg.

Lees meer

In een notendop

Rabo Betaalverzoek in 30 seconden

Hovenier rekent in tuin af met klant met Rabo Betaalverzoek
Stopwatch met bewegende wijzer

Krijg sneller je geld binnen

Klus geklaard? Ontvangen maar! Na een mooie opdracht wil je natuurlijk het liefst je geld zo snel mogelijk op je rekening. Met Rabo Betaalverzoek krijg jij je facturen sneller betaald. Steeds meer ondernemers maken er al gebruik van. En niet zonder reden, want 81% van de betaalde betaalverzoeken wordt binnen een dag betaald. Je stuurt een Rabo Betaalverzoek eenvoudig vanuit Rabo Online Bankieren of de App. Je klant kan via de betaallink in een paar klikken betalen. Het geld staat meteen op je rekening, ook in het weekend en op feestdagen.

Thuiskapper en klant wisselen een betaalverzoek uit

Maak je klanten blij

Rabo Betaalverzoek is ook makkelijk voor je klanten. Na een klik op de betaallink kunnen ze direct betalen via iDEAL. Alle gegevens staan ingevuld. Invullen van een lang IBAN- en factuurnummer is niet meer nodig. Dus geen gepriegel met overtikken en de stress van typefouten. Zo betalen ze met enkele kliks en blijven rekeningen niet onnodig liggen.

Gifje toont hoe fysieke administratiemappen hun plaats vinden in de Rabo Bankieren App

Geen gedoe met openstaande facturen

Jij wilt ondernemen en niet bezig zijn met achter je geld aan te gaan. Met Rabo Betaalverzoek word je sneller betaald. Je ziet in één oogopslag welke betaling openstaat. In de Rabo App kun je instellen dat je een melding krijgt als het geld is gestort. Jij bepaalt de omschrijving bij het betaalverzoek, dus jij kunt de betaling altijd makkelijk in jouw administratie verwerken.

Betaalverzoek in Rabo Internetbankieren

Het aanmaken van een betaalverzoek op desktop

Stap 1: Nieuw betaalverzoek aanmaken

Open Rabo Internetbankieren en log in. Klik linksboven op ‘Nieuw betaalverzoek’

Het aanmaken van een betaalverzoek op desktop

Stap 2: Betaalverzoek aanmaken

Vul het bedrag in dat je van je klant wilt ontvangen (maximaal € 5.000,-). Vul een omschrijving of betalingskenmerk in (bijvoorbeeld het factuurnummer). Vul de naam in van de betaler. Klik op ‘Deel Betaalverzoek’

Het delen van een betaalverzoek op desktop

Stap 3: Betaalverzoek delen

Je kunt een Rabo Betaalverzoek op 2 manieren delen:

Screenshot van een betaalverzoek in de Rabo Bankieren App op iPhone

Stap 4: Betalen via iDeal

Betaalverzoek verstuurd? Dan krijgt je klant een bericht met een betaallink. Hij betaalt het bedrag via die link met iDEAL. Het geld staat direct op je zakelijke rekening.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer