Oudere klusjesman met witte baard en bril in kinderkamer met klant en kind stuurt een betaalverzoek die klant direct ontvangt

Rabo Betaalverzoek

Laat je klanten direct betalen, stuur eenvoudig een betaallink of een QR code.

Sneller je geld binnen met Rabo Betaalverzoek

Je bent trots op het werk dat je levert! En dan is het fijn als je snel betaald krijgt. Met Rabo Betaalverzoek verstuur je eenvoudig een betaallink of maak je een QR code aan. Klanten kunnen direct betalen, waardoor het geld sneller op jouw rekening staat. Zo ben jij financieel lekker slim bezig én hoef je niet meer achter je geld aan.

Zo doe je dat!

Wist je dat...

90% van betaalverzoeken binnen één dag betaald wordt?

Thuiskapper en klant wisselen een betaalverzoek uit

Maak het je klanten makkelijk

Na een klik op de Rabo Betaalverzoek link of het scannen van de QR Code, kan je klant direct betalen via iDEAL. Alle gegevens staan al ingevuld. Het overnemen van een lang IBAN- en factuurnummer is niet meer nodig. Zo betalen je klanten in een paar kliks en blijven rekeningen niet onnodig liggen. En stel je een Rabo Alert in? Dan krijg je een seintje wanneer je klant heeft betaald.

Smartphone met een QR Code

Geen contactgegevens van je klant of geen contant geld bij de hand? Maak een QR code

Bezorgen aan de deur, onbemande verkoop of een collecte? Laat je klant de QR code van Rabo Betaalverzoek scannen op je mobiel of print ‘m uit. Je klant betaalt vervolgens veilig en snel via iDeal en jij ontvangt het geld direct op je rekening.

Benieuwd hoe het er uit ziet?

Open Rabo Business Banking en log in. Op de overzichtspagina klik je op de oranje button ‘Betaalverzoek’. Vul alle velden en deel je betaalverzoek.

Veelgestelde vragen