Rabo Betaalverzoek API

Het factureringsproces nog efficiënter inrichten? Integreer de Rabo Betaalverzoek API in de vertrouwde software van jouw bedrijf.

Meer controle op je debiteurenbeheerHogere klantwaardering door meer betaalgemakBetere cashflow door kortere betaaltermijnen

Meer betaalgemak & real time inzicht

Een financieel stabiel en gezond bedrijf met groeimogelijkheden. Dát is wat je als grootzakelijk ondernemer nastreeft. Effectief debiteurenbeheer en een goede cashflow zijn daarbij van essentieel belang. Met de Rabo Betaalverzoek API maak jij het beheer van alle geldstromen efficiënter en bied je tegelijkertijd je klanten meer betaalgemak.

Betaallinks sturen, direct vanuit je eigen administratie

Gebruik de Rabo Betaalverzoek API om vanuit jouw eigen softwareapplicatie (bijvoorbeeld een boekhoudpakket) gepersonaliseerde betaalverzoeklinks aan te vragen bij Rabobank. Verstuur via e-mail, WhatsApp of sms en de klant betaalt eenvoudig met iDEAL. Zet de tool in:

bij digitale facturen; on the spot betalingen; als reminder; of als opvolging van mislukte of gestorneerde incasso's.

Daarom de Rabo Betaalverzoek API

Control - efficiënter debiteurenbeheer

Met de Rabo Betaalverzoek API matcht de betaling van je klant altijd met de gegevens op jouw factuur. Dat betekent een reconciliatiegraad van 100% en altijd overzicht.

Hand houden smartphone vast

Care - hogere klanttevredenheid

Maak je klanten blij met meer betaalgemak. Geen lange IBAN-nummers en betalingskenmerken meer overtikken. Je klanten betalen eenvoudig via jouw betaallink, ook met hun smartphone!

Cash - betere cashflow

Met de Rabo Betaalverzoek API wordt de betalingstermijn van je facturen korter, wat positief is voor je cashflow. Maar liefst 81% van de Rabo Betaalverzoeken wordt binnen 1 dag betaald.

Rabo Betaalverzoek API aanvragen? Zo werkt het!

1

Maak een account aan

Creëer een account in Sandbox via Rabobank Developer Portal.

2

Klaar om te testen

In de Sandbox van Rabobank Developer Portal kun je in een veilige omgeving je koppeling met de Rabo Betaalverzoek API inrichten en testen.

3

Teken je overeenkomsten en ga aan de slag!

Alles getest? Dien via jouw contactpersoon bij Rabobank (Transaction Banker) een 'Go Live' aanvraag in om de API te activeren. Zodra de overeenkomsten getekend zijn, kun je de API integreren in jouw systeem.

Veelgestelde vragen over Rabo Betaalverzoek API

Aan de slag met Rabo Betaalverzoek API?

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer