Rabo Betaalverzoek

Sneller je geld binnen met Rabo Betaalverzoek

Je bent trots op het werk dat je levert! En dan is het fijn als jij er ook snel voor wordt betaald. Met Rabo Betaalverzoek stuur je eenvoudig een betaallink via e-mail, sms of WhatsApp. Klanten kunnen direct betalen, waardoor het geld sneller op jouw rekening staat. Zo ben jij financieel lekker slim bezig én hoef je niet meer achter je geld aan te gaan.

  • Krijg sneller betaald.
  • Meer betaalgemak voor je klant.
  • Geen gedoe met achter je geld aan gaan.
Draaiende klok

Jij krijgt sneller je geld binnen

Klus geklaard? Betalen maar! Met Rabo Betaalverzoek stuur je eenvoudig een betaallink. Met de Rabobank Bankieren App of via Rabo Online Bankieren. Je klanten betalen makkelijker. Met Rabo Betaalverzoek staat het geld meteen op je rekening, ook in het weekend en op feestdagen.

Een lachende man die betaalt bij de kapper

Maak je klanten blij

Rabo Betaalverzoek is ook makkelijk voor je klanten. Na een klik op de betaallink kunnen ze direct betalen via iDEAL. Alle gegevens staan ingevuld. Invullen van een lang IBAN- en factuurnummer is niet meer nodig. Dus geen gepriegel met overtikken en de stress van typefouten. Zo betalen ze met enkele kliks en blijven rekeningen niet onnodig liggen.

Rabo Betaalverzoek in 30 seconden

oude mappen die veranderen naar betaalverzoeken op je telefoon

Geen gedoe met openstaande facturen

Jij wilt ondernemen en niet bezig zijn met achter je geld aan te gaan. Met Rabo Betaalverzoek word je sneller betaald. Je ziet in één oogopslag welke betaling openstaat. In de Rabo Bankieren App kun je instellen dat je een melding krijgt als het geld is gestort. Jij bepaalt de omschrijving bij het betaalverzoek, dus jij kunt de betaling altijd makkelijk in jouw administratie verwerken.

Zo werkt Rabo Betaalverzoek

  1. Maak eenvoudig een betaalverzoek aan in de Rabo Bankieren App. Je kunt op deze manier maximaal €5.000 factureren.
  2. Vul het bedrag in of vink aan dat het bedrag door de betaler mag worden aangepast.
  3. Verstuur je betaalverzoek via e-mail, sms, WhatsApp of andere social media.
  4. Je klant betaalt direct via iDEAL met de betaallink in het bericht. De betaallink kan maar één keer gebruikt worden. Dus je klant kan jouw factuur niet per ongeluk dubbel betalen.
  5. Het bedrag staat na betaling meteen op je rekening, ook in het weekend en op feestdagen.
  6. In de app kun je instellen dat als het geld op je rekening is gestort, je daarvan een melding ontvangt.
  7. Het aanmaken van een betaalverzoek is gratis. Je betaalt alleen de gebruikelijke kosten voor het bijschrijven van een Eurobetaling (€0,15).

Onze ondernemers over Rabo Betaalverzoek

Zelf regelen & Contact