Klant in groene jurk rekent af met pin in banketbakkerij

Heb je al een pinautomaat?

Zeven van de tien Nederlands betaalt liever met de pinpas dan contant. Grote kans dus dat jouw klanten al bij jou kunnen betalen met de pin. Met Rabo OmniKassa zorg je dat jouw pinautomaat betalingen accepteert van Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA. En dankzij het dashboard heb jij altijd inzicht in de verschillende betaalstromen.

Pinnen op je eigen automaat via Rabo OmniKassa

Heb je al een eigen pinautomaat? Dan kun je deze eenvoudig koppelen aan Rabo OmniKassa om pinbetalingen te ontvangen. Het gratis Rabo OmniKassa dashboard geeft je actueel inzicht in al je transacties. Ook kun je eenvoudig andere pinoplossingen en online kassa’s toevoegen en beheren.

In het dashboard kun je ook kiezen voor retourpinnen. Met retourpinnen krijgt je klant het geld binnen één dag teruggestort op zijn betaalrekening. Controleer wel even voordat je het aanvraagt bij je leverancier of jouw pinautomaat geschikt is voor retourpinnen.

Lees meer over Rabo OmniKassa

Heb je nog geen pinautomaat?

Als je nog geen eigen pinautomaat hebt of een extra pinautomaat nodig hebt dan vraag je die eenvoudig aan via Rabo OmniKassa. Zo heb je altijd een betaaloplossing die past bij jouw bedrijf.

Support Pinnen op je eigen automaat

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en makkelijk op onze supportpagina.