Klant in groene jurk rekent af met pin in banketbakkerij

Heb je al een pinautomaat?

Zeven van de tien Nederlands betaalt liever met de pinpas dan contant. Grote kans dus dat jouw klanten al bij jou kunnen betalen met de pin. Met Rabo Smart Pay zorg je dat jouw pinautomaat betalingen accepteert van Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA. En dankzij het dashboard heb jij altijd inzicht in de verschillende betaalstromen.

Pinnen op je eigen automaat via Rabo Smart Pay

Heb je al een eigen pinautomaat? Dan kun je deze eenvoudig koppelen aan Rabo Smart Pay om pinbetalingen te ontvangen. Rabo Smart Pay is de totaaloplossing om jouw klanten te laten betalen. In dit gratis dashboard heb je altijd in één oogopslag inzicht in je omzet. De betalingen van al je verkooppunten staan overzichtelijk bij elkaar. Of er nu in een winkel of online is betaald. Je ziet precies waar welke omzet is gerealiseerd. Ook kan je eenvoudig betaalmogelijkheden toevoegen en beheren.

In het dashboard kun je ook kiezen voor retourpinnen. Met retourpinnen krijgt je klant het geld binnen één dag teruggestort op zijn betaalrekening. Controleer wel even voordat je het aanvraagt bij je leverancier of jouw pinautomaat geschikt is voor retourpinnen.

Heb je nog geen pinautomaat?

Als je nog geen eigen pinautomaat hebt of een extra pinautomaat nodig hebt dan vraag je die eenvoudig aan via Rabo Smart Pay. Zo heb je altijd een betaaloplossing die past bij jouw bedrijf.

Support Pinnen op je eigen automaat

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en makkelijk op onze supportpagina.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer