Laptop

Aangenaam. Met Rabo Business Banking, always in the know.

Rabo Business Banking is het online zakelijk bankieren portaal. Al het zakelijk handelsverkeer komt hier samen in een beveiligde omgeving. Van transacties tot actuele marktinformatie.

Voordelen Rabo Business Banking

Op Rabo Business Banking krijg je een customizable persoonlijk dashboard met een overzicht van je producten en gegevens, inclusief details van de rekeningen. Kies de onderdelen op je dashboard die aansluiten bij de financiële behoeften. Realtime valutarisico en liquiditeit online beheren. Opdrachten voor binnen- en buitenland aanmaken en goedkeuren en saldi beheren, inclusief en exclusief mutaties die gedurende de dag plaatsvinden.
Eén customizable dashboard Uitgebreide rapportagemogelijkheden Multi-currency Cash Pooling Risk management/FX Hedging

Online bankieren

Met Rabo Business Banking heb je meer inzichten in jouw financiële positie, markt informatie en branche specifieke kennis. Je kunt binnen één veilige en ingelogde omgeving je online bank producten en services gemakkelijk inzien en gebruiken. Bankieren wordt hiermee een stuk eenvoudiger.

Ondersteuning

Wilt je meer weten over functionele en technische onderdelen van Rabo Business Banking? Bijvoorbeeld hoe autorisaties, limieten en opties in te stellen zijn? Of vereiste software om gebruik te kunnen maken van host-to-host betalingsverkeer?

Wat je nog meer moet weten?

Klaar om te starten met Rabo Business Banking?