Illustratie laptop

Waarom Rabo Business Banking?

Rabo Business Banking is de zakelijke online bankieren omgeving met veel functionaliteiten om alle financiële zaken voor jouw bedrijf te regelen. Waar en op welke manier je dat wenst, zowel op desktop als mobiel. Zo blijft jouw business in de flow.

Beeldscherm met Altijd Inzicht

Rabo Business Banking, online bankieren met extra brains

Altijd overzicht

Altijd en overal heb je een totaaloverzicht van de financiën. Je hebt volledig inzicht in de inkomsten en uitgaven die automatisch gecategoriseerd worden. Met de categoriseren en inzicht functie, gebruik je categorieën, pas of maak nieuwe aan. Zo zie je niets meer over het hoofd en houd je controle op de geldstromen.

Snel saldo bekijkenRekeninggroepen instellenFinancieel jaaroverzicht bij de handOntvang alerts over bij- of afschrijvingen
Altijd Overzicht scherm

In controle zijn

Voeg rekeningen toe voor een compleet overzicht. Krijg toegang tot alle relevante betaalmethodes. Of autoriseer medewerkers om betalingen te doen. Verder kan je een 2e handtekening voor betalingen instellen, hiermee geef je een goedkeuring voor betalingen en incasso’s die door een andere gebruiker binnen dezelfde overeenkomst zijn klaargezet.

Autorisaties, limieten, opties instellenFunctiescheidingen instellenBatchbestanden verwerkenIncasso opdrachten aanmaken en verzenden
Boekhoudpakket scherm

Koppelt makkelijk en snel

Eén plek waar alles samenkomt. Soepel afhandelen van de bedrijfsadministratie met een boekhoudkoppeling. We ondersteunen alle bekende boekhoudpakketten. Wissel betaal- en incasso-opdrachten over en weer uit.

BoekhoudkoppelingDownloaden van transactiesRekeninggroepen instellenImporteer betaal- incassobestanden die je in jouw boekhoudpakket hebt aangemaakt
Vergelijkingstabel waaruit blijkt dat je met Rabo Business Banking Pro extra voordelen hebt

Welke oplossing past bij jouw bedrijf?

Portemonnee illustratie

Rabo Business Banking

Wil je online zakelijke betalingen kunnen doen en altijd inzicht in de financiële situatie van je bedrijf hebben? Kies dan voor een sterke basis met Rabo Business Banking.

Business banking illustratie

Rabo Business Banking Pro

Worden er veel betalingen gedaan in jouw organisatie? Of wil je medewerkers van de financiële afdeling ook inzicht geven of wil je medewerkers een koppeling laten maken met het boekhoudpakket?

Online bankieren

Met Rabo Business Banking heb je meer inzichten in jouw financiële positie, markt informatie en branche specifieke kennis. Je kunt binnen één veilige en ingelogde omgeving je online bank producten en services gemakkelijk inzien en gebruiken. Bankieren wordt hiermee een stuk eenvoudiger.

Wat je nog meer moet weten?

Klaar om te starten met Rabo Business Banking?