Witte man met baard in denim overhemd aan bureau met laptop, pas en tablet

Online bankieren in het nieuwe portaal van Rabo Business Banking

Maakt u nu gebruik van Rabo Internetbankieren (Professional) of Rabo Online Bankieren voor dagelijkse bankzaken? Rabo Business Banking wordt hiervan de opvolger. Op dit nieuwe zakelijke portaal heeft u toegang tot alle producten, met meer gebruikersgemak, meer uniformiteit, 100% digitale serviceverlening en een herkenbaar design.

Voordelen

Relevant voor al uw dagelijkse bankzaken 100% digitale serviceverlening Herkenbaar design Meer gebruikersgemak

Waarom Rabo Business Banking?

Als Rabobank werken we continu aan het verbeteren van de (online) dienstverlening. Dit nieuwe portaal is ontwikkeld om beter in te kunnen spelen op de snelle veranderingen om ons heen. Daarnaast hebben we op basis van feedback van onze klanten verbeteringen doorgevoerd aan o.a. de navigatie, gebruikersgemak en overzichtelijkheid.

Laptop met Rabo business banking in scherm

Wat betekent dit voor mij als klant?

De eerste stap op weg naar dit nieuwe portaal is om eens een kijkje te nemen in Rabo Business Banking omgeving. Dat kan met de login knop op deze pagina, na het inloggen heeft u toegang tot Rabo Business Banking. Dit zakelijk portaal heeft een nieuwe look and feel, maar met de bekende producten en diensten. Mogelijk vindt u hier nog niet alles dat u momenteel gewend bent om te gebruiken. Dit nieuwe portaal is nog volop in ontwikkeling en graag nemen we uw feedback en ideeën mee in de verbetering van Rabo Business Banking. Heeft u nog tips? Deel ze met ons via de feedback mogelijkheid in ons nieuwe portaal.

Voorlopig kunt u Rabo Internetbankieren (Professional) of Rabo Online Bankieren gebruiken naast Rabo Business Banking, maar in de loop van 2021 wordt Rabo Business Banking hét nieuwe platform. Als klant hoeft u hiervoor niets te doen.

Nieuwsgierig geworden?

Neem gerust een kijkje in het nieuwe portaal en laat ons weten wat u ervan vindt! Samen kunnen we er op die manier voor zorgen dat dit nieuwe platform het beste aansluit bij uw wensen!