Ondernemer met Rabo Identity Services via zijn laptop.

Rabo Identity Services - Happy onboarding!

Je klanten zijn gewend om zaken online te regelen. Maar online identificeren of inloggen is door regelgeving voor hen juist ingewikkeld en tijdrovend. Met Rabo Identity Services bied jij toch klantgemak door een naadloze, supersnelle en betrouwbare digitale identiteitscontrole.

Video snippet

Wat is Rabo Identity Services

Met Rabo Identity Services gaan betrouwbare digitale identiteitscontrole en klantgemak hand in hand. Je klanten kunnen zich dankzij diverse online verificatiediensten eenvoudig identificeren, snel en veilig inloggen, identiteitsbewijzen scannen en contracten ondertekenen. Het onboarden van nieuwe klanten en de dienstverlening aan bestaande klanten voelt daardoor als een happy flow op een supersnelle glijbaan.

Kijk onderaan deze pagina voor de voorwaarden van Rabo Identity Services.

Het gemak en de betrouwbaarheid van iDIN

iDIN is een veilige manier voor klanten om zich online te identificeren. De persoonsgegevens die jouw klant deelt via iDIN, zijn geverifieerd door zijn of haar bank. Ook kunnen je klanten met iDIN op een betrouwbaar veiligheidsniveau inloggen in je online omgeving.

Lees meer over iDIN

Digitaal ondertekenen

Wil jij regelmatig jouw klanten documenten laten ondertekenen? En wil jij dit het liefst snel en online? Dan is digitaal ondertekenen via het Ondertekenportaal een ideale oplossing. Via het portaal verstuur je jouw klanten eenvoudig ondertekenverzoeken met een link naar de documenten en bijlagen. Jouw klanten kunnen deze documenten ondertekenen via de computer of mobiele telefoon. En jij bent minder tijd kwijt aan het versturen van contracten en biedt een duurzame oplossing door de besparing op papier.

Lees meer over het Ondertekenportaal

Succesvolle samenwerking

Rabo Identity Services is een samenwerking tussen Europees technologiebedrijf Signicat en de Rabobank. Signicat is Europees marktleider op het gebied van digitale identiteitsdiensten. De Rabobank heeft jarenlange ervaring met het beheren en verwerken van vertrouwelijke klantgegevens. Samen zorgen we voor veilige digitale identificatie en klantgemak.

Cost killer

Lagere kosten door verlichting administratieve lasten, geen menselijke tussenkomst en minder papierwerk.

Hypotheek-, pensioen-, en verzekeringsmaatschappij Aegon verstuurt veel minder brieven: ‘De kracht is dat mensen het vertrouwen’

‘230 duizend minder brieven dankzij Rabo Identity Services’
Customer Pleaser

Conversion booster

Hogere conversie door slimmere onboarding, minder drempels in koopproces en happy flow van online identificeren tot klant worden.

Doordat bij leasemaatschappij BEEQUIP het proces van aanvraag tot tekening van een leasecontract flink werd ingekort, kreeg de conversie een flinke boost:

'Grote tijdswinst voor BEEQUIP en klanten met Rabo Identity Services'

Customer pleaser

Blijere klanten en prospects door eenvoudigere identificatie, minder klachten doordat het proces naadloos verloopt.

Verzekeringsspecialist Aevitae maakte het klanten makkelijker door ze snel en veilig te laten inloggen op hun ‘Mijn Omgeving’:

‘Aantal klanten dat belde met vragen over inloggen nam direct af’
One Stop Shop

One-stop-shop

Eén partner voor de complete dienstverlening: van advies en technische implementatie, tot service en onderhoud.

Verzekeringsmaatschappij Scildon zocht één leverancier voor diverse diensten op het gebied van verificatie en identificatie van klanten.

‘Profiteren van meerdere verificatiediensten onder één dak’

Compliant convenience

Helpt bedrijven voldoen aan de regels van de AVG. Met respect voor de privacy van klanten plus de betrouwbare veiligheid van een bank.

Nearones wil mensen AVG-proof en veilig laten identificeren op hun online platform.

‘Toegankelijke manier om veiligheid op app te waarborgen’
Software as a Service

Software as a Service

Geen ingewikkelde ontwikkeltrajecten en eenvoudige implementatie door flexibele API, eenvoudige koppeling aan bestaande systemen.

Future Connections wijst telecombedrijven erop dat Rabo Identity Services een betrouwbare en bewezen oplossing is die goed in te passen is binnen een bestaande IT-architectuur.

‘Onboarding nieuwe klanten efficiënter en betrouwbaarder’