Rabo Bizzy

Rabo Bizzy! De bankrekening die jouw boekhouding doet

Wij begrijpen dat je als ondernemer niet zit te wachten op het gedoe van bonnetjes invoeren of een boete omdat je te laat bent met de btw-aangifte. Met Rabo Bizzy gaat je boekhouding als vanzelf dankzij de slimme koppeling tussen je zakelijke rekening en boekhoud-tool Tellow. Probeer Rabo Bizzy nu één maand uit.

Gescande bonnetjes staan direct in je boekhouding Elk kwartaal staat de btw-aangifte voor je klaar Altijd inzicht in wat je écht te besteden hebt
Lees meer over Rabo Bizzy Ja ik wil Rabo Bizzy

Heb je al een zakelijke rekening bij de Rabobank?

Als zakelijke klant kun je eenvoudig uitbreiden naar Rabo Bizzy. Ontdek de voordelen van Rabo Bizzy en houd meer tijd over om te ondernemen.

Lees meer over uitbreiden

Wat is Rabo Bizzy?

Rabo Bizzy is een koppeling van je zakelijke rekening bij de Rabobank en boekhoud-tool Tellow. Alles werkt slim samen. Hierdoor krijg je meer inzicht en overzicht in je administratie.

Tellow is partner van de Rabobank. Als je kiest voor Rabo Bizzy, ga je ook een overeenkomst aan met Tellow.

Voor wie is Rabo Bizzy?

Je hebt een eenmanszaak of een bv met maximaal 4 werknemers. Heb je een onderneming in de retail? Dan is Rabo Bizzy geschikt als je facturen verstuurt. Je werkt namelijk niet met een voorraadadministratie.

Om Rabo Bizzy te kunnen gebruiken, moet je beschikken over een smartphone met iOS (vanaf versie 9.0) of Android (vanaf versie 5.0).

Kan ik Rabo Bizzy uitproberen?

Je kunt boekhoud-tool Tellow – onderdeel van Rabo Bizzy – een maand uitproberen. In deze proefperiode betaal je € 7,50 voor je zakelijke rekening exclusief transactiekosten en heb je geen kosten voor het gebruik van de boekhoud-tool. Na de proefperiode wordt het abonnement voor boekhoud-tool Tellow automatisch verlengd.

bizzy

Bonnetjes invoeren in een flits

Getankt of iets gekocht? Je krijgt een melding in de Tellow-app en scant de bon met de boekhoud-tool Tellow. De prijs, datum en btw worden automatisch in je boekhouding verwerkt.

Rabo Bizzy = nooit meer gedoe met bonnetjes


Jouw facturen sneller betaald

Snel betaald krijgen als jouw werk erop zit is voor elke ondernemer fijn. Stuur met Rabo Bizzy eenvoudig betaalverzoeken via de Rabo App of voeg ze toe aan je facturen in Tellow. Zo maak jij het voor jouw klanten supermakkelijk en veilig om te betalen. En heb jij eerder je geld! Dus is jouw klus klaar, verstuur je factuur met Rabo Betaalverzoek en ontvangen maar!

Rabo Bizzy haalt sneller jouw geld binnen

bizzy

Weet hoeveel geld je écht te besteden hebt

Kun jij die nieuwe laptop aanschaffen? En hoe groot is je buffer? Doordat je bankrekening en boekhoud-tool Tellow samenwerken, gaat elke bon en verstuurde factuur direct naar het btw-overzicht. Zo zie jij in één oogopslag hoeveel je apart moet houden voor betaling van je btw. En dus hoeveel geld je écht te besteden hebt.

Jij voelt je in control met Rabo Bizzy

bizzy

Altijd overzicht over je btw

25% van de ondernemers krijgt een boete omdat ze te laat zijn met hun btw-aangifte, zo blijkt uit onderzoek van de Belastingdienst. Voorkom dit met Rabo Bizzy! Elke betaling gaat direct naar het btw-overzicht in Tellow. En elk kwartaal staat de aangifte voor je klaar. Supersimpel, je hoeft deze alleen nog na te lopen en in te dienen.

Voorkom boetes met Rabo Bizzy

 

Voor startende ondernemers

Ben je korter dan een jaar ingeschreven bij KvK* en heb je nog geen zakelijke rekening bij ons? Dan profiteer je in je eerste jaar van Startersvoordeel. Bovendien kun je boekhoud-tool Tellow nu een maand gratis uitproberen.

* Verenigingen en stichtingen zijn uitgesloten van Startersvoordeel

Voor ondernemers

Rabo Bizzy is ideaal voor ondernemers met een eenmanszaak of een bv met maximaal 4 werknemers. Als je al een zakelijke rekening bij de Rabobank hebt, kun je upgraden naar Rabo Bizzy. Als je voor Rabo Bizzy kiest, krijg je bovendien elke maand € 2,45 korting op de vaste kosten van je zakelijke rekening.

Eerste maand

1 maand gratis boekhoud-tool Tellow uitproberen Kosten voor je zakelijke rekening, exclusief transactiekosten
€ 7,50 / maand

Na de proefperiode

€ 7,50 per maand voor je zakelijke rekening, exclusief transactiekosten € 8,99 per maand voor boekhoud-tool Tellow
€ 16,49 / maand

Productdetails

Rentetarieven

Op de zakelijke rekening geldt een negatieve creditrente voor hogere saldi. Deze rente is variabel en kan op elk moment wijzigen. Wij informeren je als de rente wijzigt.

Hier vind je actuele rentepercentages

Kostendetails

Kies je voor Rabo Bizzy? Dan maak je een koppeling tussen je zakelijke rekening en boekhoud-tool Tellow. Je kunt Tellow 1 maand gratis proberen. Na 1 maand wordt je abonnement automatisch verlengd en betaal je vanaf dan € 8,99 per maand voor Rabo Bizzy.

Een zakelijke rekening kost € 9,95 per maand, exclusief transactiekosten. Tenzij je een rekening met Rabo Startersvoordeel opent , dan betaal je de eerste 6 maanden € 0,00.

Voor ondernemers

Als ondernemer met een eenmanszaak of een bv met maximaal 4 werknemers, kun je voor Rabo Bizzy kiezen. Als je al een zakelijke rekening bij de Rabobank hebt, kun je uitbreiden naar Rabo Bizzy. Met Rabo Bizzy krijg je bovendien elke maand € 2,45 korting op de vaste kosten van je zakelijke rekening.

Over de kosten
De eerste maand kun je boekhoud-tool Tellow – onderdeel van Rabo Bizzy – een maand uitproberen en betaal je alleen de kosten voor je zakelijke rekening. Daarna wordt het abonnement voor boekhoud-tool Tellow automatisch verlengd. Vanaf dan betaal je € 8,99 voor boekhoud-tool Tellow en € 7,50 voor je zakelijke rekening, exclusief transactiekosten. Je betaalt voor Rabo Bizzy in totaal € 16,49 per maand, exclusief transactiekosten van je zakelijke rekening.

Je ontvangt voor Rabo Bizzy twee losse facturen. De factuur voor de zakelijke rekening, bankpas en Rabo Internetbankieren ontvang je via de Rabobank. Vanuit Tellow krijg je een aparte factuur voor de kosten van de boekhoud-tool. Dit is inclusief boekingskosten.

Bekijk de Tarieven Zakelijk Betalingsverkeer

Algemene voorwaarden
Algemene voorwaarden Rekening Courant 2020 (PDF) Algemene voorwaarden Rabo BedrijfsSpaarRekening (PDF) Algemene voorwaarden Tellow (PDF)

Veelgestelde vragen

Kan ik Rabo Bizzy uitproberen?

Je kunt boekhoud-tool Tellow – onderdeel van Rabo Bizzy – een maand uitproberen. In deze proefperiode betaal € 7,50 voor je zakelijke rekening exclusief transactiekosten en heb je geen kosten voor het gebruik van de boekhoud-tool. Na de proefperiode wordt het abonnement voor boekhoud-tool Tellow automatisch verlengd. Hierna betaal je naast de kosten voor je zakelijke rekening, € 8,99 per maand voor boekhoud-tool Tellow.

Lees meer over kostendetails

Maandelijks opzegbaar
Wil je niet dat het abonnement voor boekhoud-tool Tellow automatisch verlengd wordt? Stuur dan een e-mail naar support@tellow.nl met daarin je bedrijfsnaam en reden van opzegging. Je ontvangt vervolgens een bevestiging van opzegging per e-mail. Ook na de proefperiode kun je elke maand opzeggen.

Wanneer je je abonnement voor boekhoud-tool Tellow opzegt, vervalt Rabo Bizzy. Je behoudt dan je zakelijke rekening, bankpas en Rabo Internetbankieren en betaalt vanaf dan € 9,95 voor je zakelijke rekening, exclusief transactiekosten.

Wat gebeurt er nadat ik Rabo Bizzy heb aangevraagd?

Heb je nog geen zakelijke rekening bij de Rabobank? Dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op nadat je Rabo Bizzy hebt aangevraagd. Als je al een zakelijke rekening bij de Rabobank hebt, ontvang je na goedkeuring van de Rabobank binnen 24 uur een activatielink voor Tellow.

Nog geen activatiemail ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice van Tellow via support@tellow.nl.

Ik heb al een zakelijke rekening bij de Rabobank. Kan ik uitbreiden naar Rabo Bizzy?

Als zakelijke klant bij de Rabobank kun je eenvoudig uitbreiden naar Rabo Bizzy. Je zakelijke rekening wordt met Rabo Bizzy gekoppeld aan boekhoud-tool Tellow. Met deze koppeling gaat je boekhouding als vanzelf.

Tellow is partner van de Rabobank. Als je kiest voor Rabo Bizzy, ga je ook een overeenkomst aan met Tellow.

Lees meer over upgraden

Hoe wordt Rabo Bizzy gefactureerd?

Je krijgt twee aparte facturen. De factuur voor de zakelijke rekening, bankpas en Rabo Internetbankieren ontvang je via de Rabobank. Je betaalt hiervoor € 7,50 per maand plus jouw transactiekosten. Vanuit Tellow krijg je een factuur van € 8,99 per maand voor de kosten van de boekhoud-tool. Dit is inclusief boekingskosten.

Tip: de kosten voor je boekhoud-tool kun je zakelijk opvoeren voor je btw-aangifte. Handig!

Kan ik Rabo Bizzy opzeggen?

Ja. Rabo Bizzy is een koppeling tussen je zakelijke rekening en boekhoud-tool Tellow. Je abonnement voor boekhoud-tool Tellow kun je maandelijks opzeggen. Wanneer je je abonnement voor boekhoud-tool Tellow opzegt, vervalt Rabo Bizzy. Je behoudt dan je zakelijke rekening, bankpas en Rabo Internetbankieren en betaalt vanaf dan € 9,95 voor je zakelijke rekening, exclusief transactiekosten. Je kunt opzeggen door een e-mail te sturen naar support@tellow.nl met daarin je bedrijfsnaam en reden van opzeggen. Je ontvangt hierna een bevestiging van opzegging per e-mail.

Naast het opzeggen van je abonnement voor boekhoud-tool Tellow, kun je ook je zakelijke rekening op ieder moment opzeggen.

Klik hier om je zakelijke rekening op te zeggen

Zelf regelen & Contact