Man met Rabo Internetbankieren Professional

Rabo BoekhoudKoppeling

Met de Rabo BoekhoudKoppeling kun je eenvoudig betaalopdrachten, informatie over saldi en diverse transacties over en weer uitwisselen. Zo heb je overal toegang tot je actuele zakelijke administratie.

Voordelen van de Rabo BoekhoudKoppeling

Actuele rekeninginformatie

Altijd actuele rekeninginformatie

Werk in je boekhoudpakket altijd met de meest actuele rekeninginformatie. Niet meer handmatig uploaden, maar automatisch binnenhalen.

Afsluiten zakelijke rekening op mobiel of laptop

Inzicht in al je rekeningen

De koppeling is geschikt voor alle zakelijke betaal- en spaarrekeningen. Zo houd je overzicht op één plek.

Batch incasso opdrachten

Betaal- en incasso-opdrachten

Lever via je boekhoudpakket eenvoudig je batches met betaal- en incasso-opdrachten aan. Handmatig uploaden is niet nodig, je hoeft alleen nog te ondertekenen.

Boekhouding actueel

Je boekhouding altijd actueel

Met de Rabo BoekhoudKoppeling koppel je je zakelijke rekening(en) aan je boekhoudpakket. Het handmatig downloaden en uploaden van de rekeninginformatie in je boekhoudpakket is hiermee niet meer nodig. Ook betalen en incasseren kan direct vanuit je boekhoudpakket. Je hoeft alleen nog te ondertekenen.

Boekhoudpakketten waarmee je kunt koppelen

Met onderstaande boekhoudpakketten kun je je zakelijke rekening(en) koppelen. Ontbreekt jouw boekhoudpakket? Neem dan contact op met je leverancier en vraag hen naar de mogelijkheden.

Aan de slag met Rabo BoekhoudKoppeling

Wil je de Rabo BoekhoudKoppeling gebruiken en heeft Rabobank een koppeling met je boekhoudpakket? Hiervoor moet je een aantal stappen doorlopen.

Veelgestelde vragen

De leverancier van mijn boekhoudpakket staat er niet tussen. Wat doe ik nu?

Steeds meer leveranciers van boekhoudpakketten mogen zich aansluiten. Informeer bij je leverancier naar de mogelijkheden.

Wie mag de zakelijke rekening(en) aan mijn boekhoudpakket koppelen?

Om je boekhoudpakket te koppelen moet je aan één van de volgende voorwaarden voldoen:

Je hebt binnen Rabo Business Banking (Professional) de rol 'Eigenaar' met een eigenaarspas.Je hebt binnen Rabo Business Banking (Professional) de rol ‘BeheerderPlus’ met autorisatie om de rekeningen voor Rabo BoekhoudKoppeling te koppelen
Welke zakelijke rekening(en) kan ik koppelen?

Alle zakelijke betaal - en spaarrekeningen in je Rabobank overeenkomst kan je koppelen, ook je vreemde valutarekeningen.

Rekeningen van andere entiteiten die zijn toegevoegd aan de overeenkomst onder een volmacht kunnen niet gekoppeld worden door de volmacht nemer. De volmachtgever dient de zakelijke rekening(en) te koppelen.

Kan ik mijn privé betaal- of spaarrekening koppelen aan mijn boekhoudpakket?

Nee, je kunt alleen zakelijke betaal- en spaarrekeningen koppelen aan je boekhoudpakket.

Voorwaarden

Om gebruik te maken van de Rabo BoekhoudKoppeling heb je een zakelijke betaalrekening bij Rabobank nodig met Rabo Business Banking (Professional). Ook heb je een boekhoudpakket nodig waarmee Rabobank een koppeling heeft. Voor de Rabo BoekhoudKoppeling gelden onze Voorwaarden zakelijk betalingsverkeer.

voorwaarden Online diensten Zakelijk 2020 (PDF)