Rabo Internetbankieren

Met Rabo Internetbankieren regel je je zakelijke betalingen online. Waar en wanneer het jou uitkomt. Rabo Internetbankieren biedt alle basisfuncties van internetbankieren.

Bij- en afschrijvingen raadplegenIncassobestanden aanmakenGegevens downloaden naar je administratieMobiel bankieren via Rabo Bankieren App

Rabo Internetbankieren (Pro) wordt niet meer actief verkocht. Rabo Business Banking is het nieuwe portaal voor online bankieren en al je andere bankzaken.

Kijk hier voor meer info

Online zakelijke betalingen regelen

Je kunt gebruikmaken van Rabo Internetbankieren als je een zakelijke betaalrekening met een zakelijke bankpas hebt bij de Rabobank. Rabo Internetbankieren biedt de basisfuncties van internetbankieren. Zo kun je incassobestanden aanmaken en gegevens downloaden naar je administratie. Ook kun je online geld bestellen en de adresgegevens van begunstigden opslaan. Met je zakelijke bankpas in combinatie met de Rabo Scanner heb je toegang tot je online omgeving. Wil je ook mobiel bankieren op je smartphone of tablet? Download dan de Rabo App.

Lees meer over de Rabo AppLees meer over de Rabo Scanner

Meer functionaliteit: kies voor Rabo Internetbankieren Professional

Wil je meer grip op je financiële situatie? Door bijvoorbeeld een koppeling te maken met je boekhoudprogramma? Of wil je verschillende autorisaties en functies aan gebruikers toekennen? Kies dan voor Rabo Internetbankieren Professional.

Lees meer over Rabo Internetbankieren Professional

Aandachtspunten

Rabo Internetbankieren is geschikt voor ondernemers zonder personeel. Wil je uitgebreidere mogelijkheden? Kijk dan bij Rabo Internetbankieren Professional. Je kunt bij- en afschrijvingen van je rekeningen raadplegen tot maximaal 8 jaar in het verleden.

Saldoverloop

Met saldoverloop in Rabo Internetbankieren heb je altijd inzicht in de liquiditeit van je onderneming. Je kunt het saldoverloop over een bepaalde periode (31 dagen, 12 maanden, 2 of 5 jaar) raadplegen, het totaal aan inkomsten en uitgaven op dag- of maandbasis, het saldo van de rekening aan het einde van de maand en de kredietlimiet. Je vindt saldoverloop net onder je rekeningoverzicht aan de linkerkant van de pagina. De functie is nog niet beschikbaar in Rabo Internetbankieren Professional en de Rabo App.

Bekijk je saldoverloop

Productdetails

Kosten

Zakelijke betaalrekening: €5,30 per maand (per rekening-courant)
Rabo Internetbankieren: €3,00 per maand

Rabo WereldPas € 1,65 per maand per pas
Rabo Scanner € 0,00
Rabo App € 0,00

Daarnaast gelden de normale tarieven zakelijk betalingsverkeer:

Bekijk de Tarieven zakelijk betalingsverkeer
Voorwaarden en limieten