G-rekening

Ben je aannemer, heb je een uitzendbureau of detacheer je personeel op de Nederlandse markt? Met de G-rekening betaal je eenvoudig de loonheffingen en/of btw aan de Belastingdienst.

Geblokkeerde rekening voor betalingen aan de BelastingdienstSpeciaal voor aannemers, uitzendbureaus en detacheerdersOnline inzien via Rabo Business Banking
€ 7,-
per maand

Een g-rekening voor betaling van loonheffingen en/of btw

Als je een aannemer bent, een uitzendbureau hebt of personeel detacheert op de Nederlandse markt, mag degene die je personeel inhuurt (de inlener) de verschuldigde loonheffingen en/of btw overboeken op jouw G-rekening. De inlener is daarmee niet meer aansprakelijk voor de betaling van de loonheffingen en/of btw. Jij betaalt de loonheffingen en/of btw via je G-rekening aan de Belastingdienst.

De G-rekening is een geblokkeerde zakelijke rekening. Je mag de rekening alleen gebruiken voor het betalen van loonheffingen en/of btw.

Je bepaalt samen met de inlener van jouw personeel of je een G-rekening gebruikt. Maak hierover samen afspraken.

Voorwaarden

Wil je een G-rekening openen? Lees dan vooraf de voorwaarden van het product. Op de G-rekening zijn dezelfde bank- en productvoorwaarden van toepassing als op de Zakelijke Rekening, ook wel Rekening Courant genoemd.

Regel als aannemer, uitzendbureau of detacheerder je loonbelasting met een G-rekening

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer