Wisselkoers vreemde valuta

Voor overboekingen, contant geld en betalen in het buitenland

Wisselkoersen voor girale overboekingen

U heeft te maken met een wisselkoers als de valutasoort van een betaling of bijschrijving niet hetzelfde is als de valutasoort van uw rekening. Onderstaande aan- en verkoopkoersen dienen als indicatie vooraf. Deze koersen zijn elke werkdag rond 9.00 beschikbaar. Voor uw transactie wordt de actuele koers gebruikt op het moment van verwerking. Deze actuele koers kan dus afwijken van de indicatiekoers.

Wisselkoersen 7 december 2018

Wisselkoersen voor contante vreemde valuta

Vanaf 1 december 2016 leveren wij geen contant buitenlands geld meer. Voor het bestellen van vreemde valuta verwijzen we u naar GWK Travelex. Op de website van GWK Travelex vindt u de actuele wisselkoersen.

Wisselkoersen op de website van GWK Travelex

Wisselkoersen voor vreemde valutabetalingen met bankpas of creditcard

Bij betalingen met bankpas of creditcard gebruikt de Rabobank referentiewisselkoersen die door Mastercard (bankpas en creditcard) en/of VISA (creditcard) worden vastgesteld. Wij verhogen deze referentiewisselkoersen met een koersopslag als u betaalt met een bankpas of creditcard in het buitenland:

  • 1,1% bij een betaling met een bankpas
  • 2,0% bij een betaling met een creditcard¬†

Het moment waarop de betaling verwerkt wordt, bepaalt de daadwerkelijk gehanteerde koers. U vindt de geldende referentiewisselkoersen op de site van Mastercard en VISA.

Bekijk de referentiewisselkoersen op Mastercard.com

Bekijk de referentiewisselkoersen op Visa.com

Contact

Rabobank