Online boekhouden

Koppel uw boekhoudpakket aan internetbankieren

Koppel uw boekhoudpakket aan Rabo Internetbankieren Professional. Zo kunt u betaalopdrachten, incasso-opdrachten, informatie over saldi en transacties over en weer uitwisselen.

  • altijd de laatste updates beschikbaar
  • gemakkelijk betalen en incasseren
  • overal toegang tot uw actuele administratie

Tellow maakt boekhouden eenvoudig

Een goede financiële administratie is onmisbaar voor zzp’ers. Daarom komt de Rabobank nu met Tellow: een handige boekhoud-app voor zzp’ers. Tellow is gekoppeld aan uw zakelijke rekening. Als een betaling is gedaan of een factuur is betaald, laat Tellow dit via een alert op uw smartphone weten. En bonnetjes kunt u gelijk inscannen. Verder houdt Tellow bij welk btw-bedrag u moet betalen en zet de app de aangifte voor u klaar per kwartaal. Met Tellow doet u uw boekhouding voortaan tussendoor. Bye bye boekhouden, Hello Tellow.

Meer lezen over Tellow

Welke boekhoudprogramma's

De onderstaande boekhoudprogramma’s kunt u aan Rabo Internetbankieren Professional koppelen. Als uw boekhoudprogramma er niet tussen staat, dan is automatische uitwisseling van bestanden met dit programma (nog) niet mogelijk. In dat geval dient u deze bestanden handmatig te downloaden en uploaden.

Contact

Rabobank