De Rabo FiliaalPas is bestemd voor filiaalbedrijven met een landelijke spreiding. Hiermee kunnen medewerkers handelingen bij de bank verrichten zonder dat zij persoonlijk zijn gemachtigd.

    Contant geld storten bij een afstortautomaat Wisselgeld opnemen bij een muntrol- of geldautomaat Kleine aankopen doen namens het bedrijf

Hoe werkt de Rabo FiliaalPas?

Een medewerker van je organisatie kan de Rabo FiliaalPas gebruiken als je deze als gebruiker hebt geregistreerd in Rabo Business Banking (Pro). FiliaalPas-gebruikers registreer je op dezelfde manier als medewerkers die gebruik gaan maken van Rabo Business Banking. Als je een gebruiker alleen voor de Rabo FiliaalPas registreert, geef je de medewerker geen autorisaties voor de rekeningen.

Registreren gebruikers Rabo FiliaalPas

Een medewerker van je organisatie kan de Rabo FiliaalPas gebruiken als je deze als gebruiker heeft geregistreerd in Rabo Business Banking (Pro). FiliaalPas-gebruikers registreer je op dezelfde manier als medewerkers die gebruik gaan maken van Rabo Business Banking. Als je een gebruiker alleen voor de Rabo FiliaalPas registreert, geef je de medewerker geen autorisaties voor de rekeningen.

Waarom registreren?

Als bank moeten wij voldoen aan de speciale eisen die staan in de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft). Een van deze eisen is dat wij verplicht zijn onze klanten en hun vertegenwoordigers (je medewerkers) te kennen. Daarom moeten de gebruikers van de FiliaalPas worden geregistreerd. Hiervoor hebben wij de gegevens nodig van alle medewerkers die de FiliaalPas gebruiken. Deze gegevens leg je eenvoudig vast in Rabo Business Banking (Pro).

Eigen administratie

Wij adviseren je een eigen administratie bij te houden van welke medewerker op welk moment de Rabo FiliaalPas gebruikt. In het geval van bijvoorbeeld fraude met een FiliaalPas kunnen we je dan snel helpen. Wij zijn allebei in bepaalde gevallen verplicht de administratie en registratie van FiliaalPas-gebruikers aan te leveren aan toezichthoudende instanties.

Hulp bij filiaalpas