De Rabo BusinessCard is vanwege veiligheidsredenen niet direct te gebruiken. Activeer online de nieuwe creditcard voor het eerste gebruik. Hiervoor heb je een Rabo WereldPas en een Rabo Scanner nodig.

Heb je geen zakelijke bankpas?

Je kunt je Rabo BusinessCard niet zelf online activeren omdat je geen zakelijke Rabo WereldPas van jouw organisatie op je naam hebt.

  • Neem contact op met de wettelijk vertegenwoordiger van je organisatie om je creditcard te activeren. Je creditcard en bijbehorende pincode blijven altijd persoonlijk. Geef deze daarom niet aan anderen, ook niet voor activatie.
    De wettelijk vertegenwoordiger is als bestuurder van je bedrijf ingeschreven in de Kamer van Koophandel en is al bij de Rabobank geïdentificeerd.
  • Je kunt je Rabo BusinessCard ook persoonlijk laten activeren bij je Rabobank. Om veiligheidsredenen moet je je hierbij kunnen legitimeren.

Activeren voor een medewerker

Ben je wettelijk vertegenwoordiger?

Je kunt de Rabo BusinessCard van een medewerker activeren met je Rabo WereldPas van je organisatie.

De Rabo BusinessCard van de medewerker en de bijhorende pincode blijven altijd persoonlijk. De medewerker mag deze daarom niet overdragen aan anderen, ook niet voor activatie.

Log in en activeer

Ben je geen wettelijk vertegenwoordiger?

Je kunt de Rabo BusinessCard van een medewerker niet activeren omdat je geen wettelijk vertegenwoordiger bent van je organisatie.

Neem contact op met de wettelijk vertegenwoordiger van je organisatie om de creditcard te activeren.
De wettelijk vertegenwoordiger is als bestuurder van je bedrijf ingeschreven in de Kamer van Koophandel en is al bij de Rabobank geïdentificeerd.

De medewerker kan zijn Rabo BusinessCard ook persoonlijk laten activeren bij de Rabobank. Om veiligheidsredenen moet diegene zich hierbij kunnen legitimeren.

Zelf regelen & Contact