Pincode vergeten kwijt of wijzigen

Sta je op het punt om op zakenreis te gaan, weet je de pincode van je zakelijke creditcard niet meer. Niet handig. Gelukkig vraag je eenvoudig een nieuwe pincode aan. Ook als je liever een nieuwe pincode hebt omdat je bijvoorbeeld de oude lastig onthoudt.

Pincode opvragen van je zakelijke creditcard

  1. Online in internetbankieren of de Rabo App. Ga naar 'Zelf regelen’, ‘Creditcard’, ‘Pincode creditcard opvragen’.
  2. Ga je liever langs bij een Rabobank bij je in de buurt? Dat kan natuurlijk ook. Het enige dat je nodig hebt is een geldig legitimatiebewijs en je zakelijke creditcard. Wij zorgen er voor dat je de nieuwe pincode zo snel mogelijk en uiterlijk op de derde werkdag op de mat hebt liggen.

Zoek een Rabobankvestiging

Direct een betaling doen

Sta je net op het punt een betaling te doen en weet je je pincode niet meer? Het opvragen van je pincode duurt drie werkdagen. Kies daarom tot die tijd voor een andere betaalmethode, bijvoorbeeld je bankpas.

Pincode wijzigen

Weet je een makkelijker te onthouden pincode of wil je om een andere reden een nieuwe code? Je verandert zelf kosteloos je eigen pincode bij een geldautomaat van Rabobank of van Geldmaat. Voer je huidige pincode in en kies voor de menu-optie 'Pincode wijzigen'.

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn zakelijke creditcard ook gebruiken zonder pincode?

In sommige gevallen kun je inderdaad ook zonder pincode betalen met je creditcard. Dit heet contactloos betalen en dat is aan een aantal voorwaarden verbonden. Je leest er alles over op de pagina Contactloos betalen.

Kan ik mijn eigen pincode kiezen of wijzigen?

Vergeet je de huidige pincode van je creditcard steeds of wil je om een andere reden een nieuwe code? Dat kan heel makkelijk en kosteloos bij een geldautomaat van Rabobank of van Geldmaat. Daar voer je de huidige pincode in en kies je de menu-optie ‘Pincode wijzigen’.

Kan ik mijn pincode opvragen?

Ja, je kunt je eigen pincode opvragen.

Online via internetbankieren of de Rabo App. Ga naar 'Zelf regelen', 'Creditcard', 'Pincode creditcard opvragen'. Ga je liever langs bij een Rabobank bij jou in de buurt? Dat kan natuurlijk ook. Het enige dat je dan nodig hebt is een geldig legitimatiebewijs en je creditcard. Weet je je huidige pincode nog? Dan kun je de pincode zelf wijzigen bij een geldautomaat van de Rabobank of Geldmaat.

Neem contact met ons op