Tarieven zakelijk betalingsverkeer

Voordat je een financieel product kiest, is het belangrijk om te weten wat de kosten zijn. Op deze pagina vind je de kosten van je zakelijke betalingsverkeer en een aantal handige tips om deze zo laag mogelijk te houden.

Overzicht belangrijkste tarieven

Zakelijke Rekeningper maand€ 5,30
Internetbankierenper maand€ 3,00
Rabo WereldPasper maand€ 1,65
Digitale overboekingper transactie€ 0,09
Bijschrijving Eurobetalingper transactie€ 0,15

Rabo Startersvoordeel

Ben jij startende ondernemer? Dan kun je gebruik maken van Rabo Startersvoordeel. Dit betekent:

  • In je 1e jaar betaal je geen vaste kosten voor je zakelijke rekening, bankpas + online bankieren (= € 0,00 in plaats van € 9,95)
  • In je 1e jaar krijg je korting op je transactiekosten en veel zakelijke betaalproducten
  • Met de zakelijke rekening bij Rabobank kan je ook onze andere zakelijke producten afnemen en de verzekeringen van Interpolis®

Zo kun je ontdekken of een product bij je bedrijf past. Kijk voor alle Startersvoordeelproducten en de voorwaarden op: www.rabobank.nl/startersvoordeel

Voordelen voor Verenigingen en Stichtingen

Verenigingen en Stichtingen betalen geen kosten voor transacties op de eerste zakelijke rekening tot een maximum van € 25,00 per maand. Hieronder vallen niet de vaste abonnementskosten. Ga voor de voorwaarden naar www.rabobank.nl/kortingsregeling

Bespaartips

Bespaar op je kosten

Wil je je zakelijke betalingsverkeer efficiënter inrichten en besparen op de kosten? Dan geven wij je graag een aantal tips. 

Regel je bankzaken online
Digitale middelen zijn vaak goedkoper dan papier. Het doen van een betaalopdracht via internetbankieren is bijvoorbeeld goedkoper dan het papieren overschrijvingsformulier.

Meer lezen over internetbankieren Meer lezen over digitale afschriften

Zeg producten waar je geen gebruik van maakt op
Denk aan een tweede rekening waar nauwelijks transacties op plaatsvinden. 

Stimuleer je klanten te betalen met pin
Over het algemeen zijn contante betalingen duurder dan elektronische betalingen. Rabo OmniKassa 2.0. biedt verschillende pinopties aan: gebruik je eigen pinapparaat, pin via je mobiele telefoon in combinatie met Rabo SmartPin of huur een automaat met Rabo PinBox. De bijschrijvingen ontvang je binnen 24 uur op je rekening en met het online dashboard heb je 24 uur per dag inzicht in de transacties.

Naar Rabo OmniKassa 2.0

Meld je sealbagstorting vooraf
Een sealbagstorting is goedkoper als je een voormelding maakt. Dit kan zowel via internetbankieren als via de Rabo Bankieren App.

Lees meer over geld storten met sealbags

Zelf regelen & Contact