Zakelijke dienstverlening ondernemingsplan: download gratis

Ga jij aan de slag in de zakelijke dienstverlening? Van makelaarskantoor tot een marketingbureau en van een schoonheidssalon tot schoonmaakbedrijf. In de zakelijke dienstverlening kun je alle kanten op. Doe je voordeel met dit ondernemingsplan zakelijke dienstverlening over een contentbureau. Handig als je bijvoorbeeld andere ondernemers gaat helpen met hun website of social media. Maar ook voor alle andere ondernemers binnen de zakelijke dienstverlening is dit een handig voorbeeld. Naast een voorbeeldtekst, krijg je bovendien tips voor je start. Zo helpen we je sterk te starten!

Wist je dat...

er wel 136 beroepen zijn in de sector Zakelijke Dienstverlening? Een ondernemingsplan kan je helpen om je concurrentie scherp te krijgen.

Ondernemingsplan voorbeeld dienstverlening zakelijk

Over het ondernemingsplan zakelijke dienstverlening bedrijf

Ook als je in de zakelijke dienstverlening een bedrijf start is een ondernemingsplan niet overbodig. Om je daarbij te helpen, hebben we een gratis voorbeeld ondernemingsplan zakelijke dienstverlening voor je. In dit voorbeeldplan lees je de fictieve plannen van Jeanine en Britt die een contentbureau starten. Zij richten zich met hun contentproductiebureau op mkb-ondernemers die het creëren van content voor hun website en sociale media willen uitbesteden. Ieder bedrijf is uniek en zo ook het ondernemingsplan. Gebruik dit voorbeeldplan daarom als voorbeeld en neem de informatie niet één op één over. Goed om te weten: alle cijfers en persoonlijke informatie zijn fictief. Succes met je ondernemingsplan!

phone

Hulp nodig?