Ondernemingsplan zzp zorg: download gratis

Wil jij als zzp’er in de zorg beginnen? Dan loop je waarschijnlijk tegen andere dingen aan dan iemand die een winkel start. Daarom is er voor jou het voorbeeld ondernemingsplan zzp zorg. Naast een kant-en-klaar voorbeeld, krijg je bovendien tips voor je start. Zo start je nog sterker!

Wist je dat...

je als zelfstandig zorgprofessional en zorgaanbieder je aan een heleboel specifieke wet- en regelgeving moet voldoen? Daarom is het slim om je business in kaart te brengen met het ondernemingsplan zzp zorg.

Ondernemingsplan voorbeeld zorg

Meer over het ondernemingsplan zorg

Een beetje hulp is als startende zzp’er vaak welkom. We helpen je daarom graag verder. Het ondernemingsplan zorg beschrijft de fictieve coöperatie van Ingrid Wentink. Deze richt zich op het samenbrengen van vraag en aanbod van thuiszorg. Én het verlichten van de administratieve rompslomp voor thuiszorgers. De coöperatie is een speciale rechtsvorm en heeft niet als doel winst te maken. Ingrid Wentink zoekt financiering voor een noodzakelijke verbouwing. Bedenk wel dat ieder bedrijf uniek is. Dit geldt ook voor het business plan. Neem dit voorbeeld ondernemersplan dan ook als leidraad, maar neem en neem de informatie niet één op één over. Goed om te weten: alle cijfers en persoonlijke informatie in dit plan zijn fictief. Succes met je ondernemingsplan én met jouw start als ondernemer in de zorg!

phone

Hulp nodig?