Rabo Startersvoordeel: speciaal voor startende ondernemers

Ben je net je eigen bedrijf gestart? Open dan een zakelijke rekening bij ons. Als starter is je zakelijke betaalrekening de eerste 6 maanden gratis! Maar er zijn nog meer voordelen die het ondernemen nog voordeliger maken.

Ontdek jouw startersvoordeel

Illustratie van een bankpasje met muntjes die omhoog schieten

Géén kosten voor je zakelijke rekening

Je rekening, betaalpas, Rabo Business Banking (online bankieren) en de Rabo App zijn de eerste 6 maanden gratis bij de Zakelijke Rekening.

Illustratie van een stapeltje euromuntjes

Géén kosten voor je Eurobetalingen

Al je Eurobetalingen zijn de eerste 6 maanden gratis. Dat zijn al je overboekingen en ontvangsten in euro binnen de SEPA-landen.

Illustratie

Gratis bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten

En je betaalt de eerste 6 maanden geen premie voor de Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) van Interpolis ZekerVanJeZaak®.

Veelgestelde vragen over Rabo Startersvoordeel

Open je zakelijke rekening met korting

Hoe je ook onderneemt, wij bieden een zakelijke rekening die perfect bij jou en je bedrijf past. Ook als je net bent gestart. En om je een handje te helpen krijg je bij beide rekeningen korting op je transacties.

Check welke zakelijke rekening je het beste kunt openen

Niet helemaal zeker welke rekening je moet kiezen? Beantwoord een paar vragen over je bedrijf en je weet binnen een paar minuten welke zakelijke rekening het beste bij je past.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer