Nieuwe aanvraag indienen?

Rabobank en intermediairs: alles wat je nodig hebt

Bij Rabobank zien we jou als volwaardige partner. Bij de intermediairdesk kan je terecht voor het bespreken van een aanvraag. Ontdek wat je nog meer van ons mag verwachten en wat de voordelen van een Rabobank financiering zijn voor jouw klant.

Dit mag je van ons verwachten

Illustratie van twee hoofden op een kaartje

Een vast aanspreekpunt

Jij krijgt een vast aanspreekpunt dat jouw uitdagingen begrijpt en met je meedenkt. Persoonlijk en dichtbij zitten in ons coöperatieve karakter. En korte lijnen werken lekker snel.

Aanvraag voorbespreken

Snel financieringsduidelijkheid voor je klant

Binnen een paar dagen ontvang je een indicatief voorstel over de mogelijkheden, voorwaarden en tarifering. Zo kun je snel de juiste keuze maken voor jouw klant. Dit geldt ook voor aanvragen van niet-klanten van de Rabobank.

Puzzel

Maak gebruik van onze kennis en expertise

We houden je op de hoogte van trends en ontwikkelingen in de financieringsmarkt. Ook organiseren we meerdere keren per jaar webinars en events om jou te verbinden met ons netwerk en jou te voorzien van relevante kennis en informatie.

De juiste financiering voor jouw klant

Iedere klantsituatie is anders. Daarom bieden wij verschillende producten en -oplossingen aan, zoals zakelijke leningen, kredieten en lease. Wij denken met je mee en adviseren waar nodig. Zo werken wij samen aan onze ambitie om zoveel mogelijk klanten duurzaam te laten groeien.

phone

Hulp nodig?