De transitie naar meer duurzame landbouw

Agrarische ondernemers staan de komende tijd voor moeilijke, maar belangrijke keuzes. Wij helpen en adviseren onze klanten graag bij de veranderingen die op ze afkomen. Zo kun je bijvoorbeeld te maken krijgen met verduurzaming van je stallen of wellicht overweeg je zelfs om te stoppen met je bedrijf.

We staan voor je klaar

Om al je opties in kaart te brengen is een goede voorbereiding belangrijk. Het is immers niet iets dat je dagelijks doet. Het is dan ook belangrijk om hier tijdig bij stil te staan, want zo kun je goed nadenken over hoe je het wilt aanpakken. En daar kunnen wij je bij helpen.

Veelgestelde vragen over stikstof en Rabobank

De stikstofproblematiek raakt onze hele samenleving. De vraag hoe dit moet worden opgelost leidt tot veel maatschappelijke dynamiek. Hoe kijkt Rabobank hier naar? En wat kan Rabobank voor de boer en de natuur betekenen?

Lees er meer over

Samenwerken aan sterke ketens

Een stabiele voedselketen begint met een sterkere positie voor jou als boer. Als geen ander weet jij hoe belangrijk toegang tot financiering en afzetmarkten is, zodat je een goede prijs krijgt voor je producten. Lees hier hoe Rabobank meebouwt aan sterke ketens en hoe we met onze kennis en netwerken bijdragen aan de transities in de agrarische en de foodsector.

Hulp bij de transitie naar meer duurzame landbouw

Om al je opties in kaart te brengen is een goede voorbereiding belangrijk. En daar kunnen wij je bij helpen.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer