Financier jouw werkkapitaal bij Rabobank

Het inkopen van voorraad, het snel inspelen op stijgende inkoopprijzen of de betalingstermijn van jouw klanten overbruggen. Voor een passende werkkapitaaloplossing in euro’s of een andere valuta kan je bij ons terecht.

    een flexibele oplossing voor financieringsvraagstukkensparringpartner met brede kennis en ervaringadvies op maat

Werkkapitaal voor de grootzakelijke markt

Als grootzakelijke ondernemer wil je jouw bedrijf laten groeien. De toekomst laat zich moeilijk voorspellen. Rabobank biedt je bedrijf financieringsmogelijkheden die inspelen op jouw behoefte, nu en in de toekomst.

Om op korte termijn aan al je financiële verplichtingen te voldoen, kan werkkapitaalfinanciering uitkomst bieden. We komen graag met je in contact om je wensen en ideeën te bespreken en te kijken welke vorm van werkkapitaalfinanciering bij jouw situatie past. Neem contact op met je vaste accountmanager of vraag een adviesgesprek aan. Onze accountmanager neemt binnen 2 dagen contact met je op.

Werkkapitaal voor financiële verplichtingen op de korte termijn

Werkkapitaal is voor een grootzakelijke ondernemer niet uit het bedrijf weg te denken. Salarissen van personeel overmaken, leveranciers snel kunnen betalen en de huur voldoen. Maar ook voorraden aanvullen en andere regelmatige betaalverplichtingen zijn immers aan de orde van de dag. Je hebt voldoende liquiditeit nodig om aan deze verplichtingen te voldoen.

Werkkapitaaloplossingen

Als Rabobank denken we graag met je mee, of het nu om nationale- of internationale financieringsvraagstukken gaat. Ondernemen hoeft zich niet te beperken tot de landsgrenzen. Denk aan het inkopen van voorraden in China of het inhuren van een buitenlands transportbedrijf voor het vervoer van onderdelen. Extra liquiditeit komt dan goed van pas.

Werkkapitaalfinanciering aanvragen

Een vraag over werkkapitaal, begint bij ons met een goed gesprek over jouw groeiplannen. We kijken naar je wensen en sparren over een financieringsoplossing die daar het beste bij past. Onze experts denken altijd met je mee; nu en in de toekomst.

phone

Hulp nodig?