Stel je eens voor… je draagt als ondernemer niet alleen bij aan de groei van je bedrijf, je werkt ook mee aan een maatschappelijk vraagstuk en een betere wereld. Hoe mooi zou dat zijn? Maak jouw droom waar en doe mee.

Inschrijving Rabo Duurzame Innovatieprijs 2020 uitgesteld vanwege coronavirus

In verband met het coronavirus is het voorlopig niet mogelijk om je in te schrijven voor de Rabo Duurzame Innovatieprijs. In het belang van jouw gezondheid en die van collega-ondernemers. Houd deze pagina in de gaten voor actuele informatie.

Zo schrijf je je in

Wil jij je met jouw innovatie inschrijven voor de Rabo Duurzame Innovatieprijs? Registreer je als potentiële deelnemer op het Rabo Challenge Platform, en krijg je eigen account. Met dit account kun je jouw innovatie indienen en volg je de Rabo Duurzame Innovatieprijs op de voet. Ook heb je inzicht in de hoeveelheid inschrijvingen binnen jouw categorie.

De selectie voor de Rabo Duurzame Innovatieprijs vindt plaats in verschillende rondes. Als je de tweede ronde bereikt, vragen we via dit platform extra informatie op en ontvang je waardevolle feedback voor het verbeteren van jouw innovatie van onze juryleden en experts.

Gloeilamp

Zet de volgende stap in je ondernemerschap

Wil jij met jouw innovatie:

  • het verschil maken in de maatschappij?
  • de wereld kennis laten maken met haalbare en rendabele innovaties?
  • verder groeien met je bedrijf en je steentje bijdragen aan maatschappelijke vooruitgang

De Rabo Duurzame Innovatieprijs staat voor ondernemers met innovatieve oplossingen die er echt toe doen. Dit betekent dat je als deelnemer in een wereld terecht komt van innovatief ondernemerschap. Daarnaast maak je ook nog eens kans op het winnen van € 20.000, zodat je gelijk verder kunt met het verder ontwikkelen van jouw innovatie. Wacht niet langer en doe mee!

Windmolen

Over de Rabo Duurzame Innovatieprijs

De Rabo Duurzame Innovatieprijs wordt uitgereikt in drie categorieën:

  • Voedsel & landbouw
  • Circulaire economie & klimaat
  • Vitale gemeenschappen & zorg

Zo stimuleren we innovaties voor duurzame landbouw en voedselvoorziening, een duurzame economie en vitaliteit, leefbaarheid en goede zorg.

Rabo Duurzame Innovatieprijs 2020

Zelf regelen & Contact