Verwerking zakelijke overboeking: weekend en feestdagen

Het weekend staat voor de deur. Is je overboeking naar een leverancier al verwerkt voordat je de lichten uitdoet van je kantoor op vrijdagmiddag? En hoe zit het met de verwerkingstijden op feestdagen? We leggen je uit waar je rekening mee kan houden.

Verwerkingstijden weekend en feestdagen

Met de Rabo App, Rabo Business Banking, Rabo Business Banking Pro en de Rabofoon doe je 24 uur per dag betalingen. Je enkelvoudige overboeking wordt direct verwerkt als de ontvanger bankiert bij een bank die de directe verwerking van betalingen ondersteunt. Het bedrag staat dan meteen op de rekening van de ontvanger, ook tijdens weekenden en feestdagen.

Voor betaalbestanden en betalingen aan banken die directe verwerking niet ondersteunen geldt een langere verwerkingstijd.

Handig: voordat je een betaling verzendt in de Rabo App of Rabo Business Banking zie je of het bedrag direct wordt bijgeschreven.

Betalingsverkeer op feestdagen per soort betaling

Openingstijden van je Rabobank

In het weekend en op feestdagen zijn onze vestigingen en helpdesks vaak gesloten. Bekijk wanneer Rabobank precies geopend is.

Bereikbaarheid klantenservice

Ook wij genieten af en toe van een vrije dag. Op Koningsdag, Eerste en Tweede Paasdag, Eerste en Tweede Kerstdag en Nieuwjaarsdag zijn we gesloten. Op alle andere dagen kun je altijd contact met ons opnemen.

Bereikbaarheid Trade Service Desk en Trade Services

De Trade Service Desk en Trade Services zijn gesloten op de volgende feestdagen: Kerst, Nieuwjaarsdag, Goede Vrijdag, Pasen, Koningsdag, Bevrijdingsdag en Pinksteren.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer