Verzekeringen zakelijke creditcard

Ben je op zakenreis in Amerika en is je splinternieuwe laptop uit de hotelkamer gestolen? Of wil je eten en drinken kopen op de luchthaven omdat je vlucht vertraging heeft? Met de zakelijke creditcard van de Rabobank zijn in dit soort situaties je aankopen verzekerd.

Schade melden

Wil je een vergoeding aanvragen of schade melden? Neem dan contact op met de verzekeraar ACE European Group Limited via (010) 289 35 45. Je kunt geen schade melden bij Rabobank. Om het bedrag van je aankopen vergoed te krijgen, moet je bonnen of een rekeningafschrift van je creditcard laten zien.

Op de creditcards van Rabobank zitten standaard de volgende zes verzekeringen:

  1. aankoopverzekering
  2. vluchtvertragingsverzekering
  3. bagagevertragingsverzekering
  4. dekking bij ongeoorloofd gebruik van je creditcard
  5. eigen risico van autohuur in het buitenland
  6. hulpverlening

Veelgestelde vragen

Moet ik extra betalen voor deze verzekeringen?

Nee. Rabobank heeft één polis met de verzekeraar afgesloten waardoor alle creditcardhouders van Rabobank kosteloos profiteren van alle zes de verzekeringen.

Kan ik deze verzekeringen opzeggen?

Nee, dat is niet mogelijk. Rabobank heeft één polis met de verzekeraar afgesloten, waardoor alle creditcardhouders van Rabobank kosteloos profiteren van alle zes de verzekeringen. Als creditcardhouder kun je deze polis niet opzeggen en dat geldt ook voor de zes verzekeringen onder deze polis.

Kan ik andere verzekeringen opzeggen?

Je denkt misschien aan de bagagedekking op je reisverzekering? Of de rechtsbijstandverzekering? Helaas, de creditcardverzekeringen zijn aanvullingen op bestaande verzekeringen. Ze vervangen andere verzekeringen niet. Je moet het zien als dat je met een creditcard extra verzekerd bent tegen kosten.

Wanneer loopt de verzekering af?

De zes verzekeringen onder de polis die Rabobank met de verzekeraar heeft afgesloten lopen niet af. Als creditcardhouder ben je door deze verzekeringen gedekt als de schade, het verlies, de diefstal of de vertraging zich niet langer dan 180 of 360 dagen na betaling met je creditcard voordeed. Dat geldt ook als je creditcard in die periode is komen te vervallen.

Krijg ik een polis van deze verzekering?

Nee, Rabobank heeft één polis met de verzekeraar afgesloten, waardoor alle creditcardhouders van Rabobank kosteloos profiteren van alle zes de verzekeringen.

Je ontvangt daarom zelf geen polis. De kenmerken van de zes verzekeringen kun je hier vinden op de website van de Rabobank. Hierdoor weet je onder welke voorwaarden je tegen welke schades gedekt bent als je met je creditcard hebt betaald.

Neem contact met ons op