Profiteer van Startersvoordeel

De Interpolis ZekerVanJeZaak® Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering eerste halfjaar gratis?

Bekijk of je startersvoordeel krijgt
We helpen je graag bij het afsluiten van je verzekering. Over deze verzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® geven we geen persoonlijk advies.

Verzekeringen voor startende ondernemers

Een eigen bedrijf starten is spannend en er komt veel op je af. Je moet allerlei dingen regelen. Op deze pagina vind je allerlei informatie over verzekeringen voor starters.

Wil je een zakelijke verzekering telefonisch regelen? Bel ons gerust.

Gefeliciteerd starter met je eigen bedrijf! Als kersverse ondernemer heb je genoeg te doen. Regel daarom je zakelijke verzekeringen zelf online of via onze klantenservice. En goed nieuws: voldoe je aan de voorwaarden? Dan krijg je de eerste 6 maanden de Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® met bijbehorende dekkingen gratis.

Je kunt alleen je verzekeringen via Rabobank regelen als je een zakelijke klant bent van Rabobank. Ben je nog geen klant, bel dan naar onze Rabo Klantenservice op 088-7226666.

Startersvoordeel

Sta jij korter dan 12 maanden ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? Als je voldoet aan de voorwaarden krijg je het eerste halfjaar de Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en aanvullende dekkingen van Interpolis ZekerVanJeZaak® gratis. Dit zijn de Construction All Risk-verzekering, de Beroepsaansprakelijkheidsverzekering en de Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering. Benieuwd of jij voldoet aan de voorwaarden en gebruik kunt maken van het startersvoordeel?

Wist je dat...

63% van onze zzp klanten start met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering?’ (2023)

Wat is een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering?

Denk je weleens na over wat je moet doen als jijzelf, je medewerkers of jouw product schade veroorzaakt bij een klant? Ben jij voor zulke (financiële) schade gedekt? Ondernemen brengt risico’s met zich mee. In deze video vertellen we je alles over de risico’s rondom aansprakelijkheid.

Aansprakelijkheid als eenmanszaak

Heb jij gekozen voor de rechtsvorm ‘eenmanszaak’. Houd er dan rekening mee dat je 100% aansprakelijk bent met je privévermogen. Dit houdt in dat als je bedrijf failliet gaat, jij ook failliet gaat. Als je in gemeenschap van goederen bent getrouwd, is je partner ook financieel aansprakelijk voor de schulden. Daarom is het belangrijk dat je een financieel vangnet hebt in de vorm van bijvoorbeeld een verzekering of voldoende spaargeld.

Speciaal voor jouw beroep of branche

Als ondernemer in een bepaalde branche of met een bepaald beroep krijg je te maken met specifieke aansprakelijkheidsrisico’s. Hiervoor kun je een Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak afsluiten, waarbij je de volgende drie dekkingen kunt toevoegen:

Het is helaas niet mogelijk een van deze dekkingen los af te sluiten, je moet hiervoor eerst de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering hebben afgesloten. Voldoe je aan de startersvoorwaarden? Dan krijg je deze verzekering met bijbehorende dekkingen de eerste 6 maanden gratis. Bereken je premie om te zien of je aan de voorwaarden voldoet.

Kosten verzekeringen voor startende ondernemers

We begrijpen dat je wilt weten hoeveel een zakelijke verzekering gaat kosten. Dit hangt af van een aantal factoren. Denk aan je verwachte omzet, maar ook je bedrijfsgrootte. Voor veel van onze verzekeringen geldt dat je zelf online je premie kunt berekenen.

Starten als zzp’er of als freelancer

Ben je gestart als zzp’er of freelancer? Ook dan is het fijn om de juiste zakelijke verzekeringen te hebben afgesloten.

Daarom via Rabobank verzekeren

Illustratie document met vinkje

Je financiën en verzekeringen bij elkaar

Al je bankzaken én je verzekeringen in één overzicht in de Rabo App of via Rabo Business Banking.

Illustratie laptop, smartphone, vinkje

Online of telefonisch geregeld

Een nieuwe verzekering afsluiten of wijzigingen doorgeven? Dit doe je eenvoudig via de Rabo App. Wil je meer informatie over een verzekering? Bel met ons via 088-7226666.

Illustratie document met vergrootglas

Uitgebreide dekkingen

Met Interpolis ZekerVanJeZaak® kies je voor verzekeringen met uitgebreide dekkingen die goed op elkaar aansluiten.

Zo werkt het afsluiten van een verzekering

Bekijk de video en ontdek hoe je een zakelijke verzekering in 4 stappen makkelijk online kunt afsluiten.

Je zakelijke verzekeringen makkelijk online afsluiten, inzien èn wijzigen

Veelgestelde vragen

phone

Hulp nodig?