Niet-rijdend werkmaterieelverzekering

Met de Niet-rijdend werkmaterieelverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® ben je verzekerd voor schade aan en door werkmaterieel zoals aggregaten, grondboorinstallaties en betonpompen.

Standaard volledige cascodekking Inclusief rechtsbijstand Verzekerd in de Benelux en Duitsland

Direct afsluiten? Neem contact op met je Rabobank
Je kunt deze verzekering afsluiten als je een zakelijke rekening hebt bij de Rabobank. Over deze verzekering geven we geen persoonlijk advies.

Nog geen zakelijke klant? Bekijk hier hoe je een zakelijke rekening kunt openen.

Wat is een niet-rijdend werkmaterieelverzekering?

De Niet-rijdend werkmaterieelverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® dekt schade aan aggregaten, grondboorinstallaties en betonpompen. Deze schade kan ontstaan door bijvoorbeeld brand, blikseminslag of diefstal. Maar ook als je bij het gebruik een fout maakt. Denk hierbij aan het beschadigen van kabels in de grond waardoor de stroom of de internetverbinding uitvalt.


Voorbeelden van verzekerde schade:

Schade door brand aan je aggregaatJe beschadigt een waterleiding tijdens het boren met je grondboorinstallatieJe betonpomp raakt beschadigd tijdens een klus

Wat is verzekerd?

Wel verzekerd

Schade als een apparaat uit zichzelf stukgaat, binnen 5 jaar nadat het nieuw is gekocht Schade als het werkmateriaal gestald is Schade door grond- en graafwerkzaamheden Rechtsbijstand bij geschillen door gebruik Kosten van vervangend werkmateriaal bij diefstal

Niet verzekerd

Schade door slijtage Schade door verduistering tijdens verhuur Schade ontstaan buiten de Benelux en Duitsland
Lees hier de polisvoorwaarden Lees meer over verzekeren via de Rabobank

In deze brochure lees je wat je van de Rabobank en Interpolis kunt verwachten als je een verzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® afsluit.

Verzekeren via de Rabobank (PDF)

Rabobank en Interpolis ZekerVanJeZaak®: hoe werkt het?

Bij de Rabobank

vraag je een verzekering van Interpolis aan kun je je verzekeringen zelf inzien, toevoegen en wijzigen via Rabo Internetbankieren óf in de app kun je terecht voor vragen over je verzekering(en)

Bij Interpolis

meld je schade telefonisch of per mail ben je verzekerd van een professionele schadeafhandeling krijg je tips om schade in de toekomst te voorkomen

Zelf online afsluiten zonder advies

Heb je genoeg kennis en ervaring om te weten welke risico’s verbonden zijn aan een AOV? Dan kun je ervoor kiezen deze verzekering zelf af te sluiten. Deze verzekering heet de Interpolis AOV. In een aantal stappen stel je de verzekering samen. Je bepaalt zelf de uitgangspunten. Eerst bereken je de premie. Daarna maak je een kennis-en ervaringstoets. Na het succesvol afronden van deze toets mag je de verzekering afsluiten.


Let op:

  • Een verkeerde keuze bij het afsluiten kan grote gevolgen hebben. Denk bijvoorbeeld aan een te lage uitkering om bij arbeidsongeschiktheid van rond te komen;
  • De Interpolis AOV kent minder mogelijkheden dan een AOV die je met advies afsluit en daarom kan de premie anders uitvallen dan bij een AOV met advies.

Veelgestelde vragen

Wat is Interpolis ZekerVanJeZaak®?

Interpolis ZekerVanJeZaak® is de naam van de verzekeringen van Interpolis voor zzp’ers, mkb’ers, verenigingen en stichtingen met een omzet tot 1 miljoen per jaar. Hiermee verzeker je de belangrijkste risico’s voor je bedrijf, je personeel en jezelf. Je sluit de verzekeringen gemakkelijk online af met je zakelijke bankpas en Rabo Scanner. Daarna kun je ze overzichtelijk terugvinden in Rabo Internetbankieren en eventueel wijzigen of opzeggen.

Welk werkmaterieel kan ik verzekeren?

Met de Niet-rijdend werkmaterieelverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® kun je werkmateriaal zoals aggregaten, grondboorinstallaties, betonpompen, mobiele verlichtingsinstallaties, trilplaten, shredders en puinbrekers verzekeren.

Zijn er preventie-eisen van toepassing bij deze verzekering?

Ja, bijvoorbeeld om het risico van diefstal te verzekeren door middel van een startonderbreker of alarm.

Meer veelgestelde vragen

Verzekering afsluiten

Wil je deze verzekering afsluiten? Neem dan contact op met een Rabobank bij jou in de buurt.

Verzekeringsadvies op maat

Welke risico’s loopt je onderneming? Onze experts bieden inzicht in je verzekerbare bedrijfsrisico’s.