Investeren in verduurzaming

Verduurzaming wordt steeds belangrijker. We nemen je mee in de mogelijkheden voor het investeren in het verduurzamen van je bedrijf, zoals:

    Installatie van zonnepanelen, warmtepompen en led-verlichting Het isoleren van je bedrijfspandElektrische bedrijfsmiddelen zoals vrachtwagens, busjes of machines

Kies voor snelheid en gemak met vooraf ingevulde gegevens

Wat je kunt verwachten bij de aanvraag

Rabobank

Gegevens delen

    Vertel meer over je financieringsbehoefteDeel gemakkelijk je transactiegegevens en jaarcijfers
Rabobank

Vrijblijvend aanbod

    Je ontvangt direct een indicatief persoonlijk aanbodJe hebt de mogelijkheid om de looptijd en de rentevaste periode aan te passen
Rabobank

Persoonlijk gesprek

    Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op om een gesprek in te plannen met één van onze betrokken adviseursIs alles akkoord en wil je verder gaan? Dan wordt de definitieve overeenkomst door ons opgesteld

Mogelijke financieringsoplossingen

Zakelijke lening

Een zakelijke lening is een lineaire lening met een maandelijkse aflossing, voor verduurzaming van je bedrijf kun je kiezen voor een looptijd tussen 2 en maximaal 10 jaar. Je hebt de mogelijkheid om een bedrijfspand of machines in te brengen als zekerheid.

Rabo Lease

Financial lease is een lening voor elektrische bedrijfsmiddelen waarbij dat middel zelf het onderpand is. Je kunt machines en voertuigen van vrijwel elk merk of type aanschaffen bij de dealer van jouw keuze. Je kunt hierbij denken aan elektrische auto’s en bestelbussen, maar ook aan graafmachines, minigravers en vrachtwagens. Het bedrijfsmiddel is direct van jou.

Illustratie van een gloeilamp

Subsidies en fiscale regelingen om te verduurzamen

Er zijn verschillende subsidies en fiscale regelingen om ondernemers te stimuleren om energie te besparen en duurzaam te ondernemen. Of het nu gaat om het (ver)bouwen van een bedrijfspand of de aanschaf in emissieloze voertuigen of werkmaterieel. Wil je weten welke regeling voor jouw bedrijf interessant is? We helpen je graag op weg met meer inzicht.

Bekijk de meest gebruikte subsidies

Veelgestelde vragen

Aan de slag

Klaar om te investeren in verduurzaming? Start je aanvraag en krijg vrijblijvend een persoonlijk aanbod. Liever eerst sparren met één van onze adviseurs? Dat kan ook!

phone

Hulp nodig?